Attention seekeri oboje, ovaj da se pohvali dobrom pickom iako je bogalj, a ova da se nametne kao uzviseno bice jer vidi dalje od fizickog izgleda. Svakako se snimaju za instagram tako da su za sutiranje i jedno i drugo
ovde je avii merodavna sa mišljenjem da li ovakve treba jebati jer jebiga ume da se sredi top
kapiram ova krezava mišica prepododne doručak masaža sve što trebaš jebeš joj mamu gadnu, uveče kad se sredi ćutiš posran manji od makovog zrna samo da bi jebo
Bože Sveti Vazneseni... ja sam jedna prirodna lepotica i hvala ti kada se svaki put u to uverim budem neizmerno zahvalna majci prirodi! Ima daleko lepših od mene naravno ali u poređenju sa ovom sam dragulj i to u sirovom stanju. AMIN
hahahahahahh e svete, svete
Attention seekeri oboje, ovaj da se pohvali dobrom pickom iako je bogalj, a ova da se nametne kao uzviseno bice jer vidi dalje od fizickog izgleda. Svakako se snimaju za instagram tako da su za sutiranje i jedno i drugo
hahhahah može samo dve odjednom da prinese ako je tu malo više rodbine mora popričekaju na kafu malo
а дајте немојте тако вероватно они одступају од тог атеншн сикер пара види се да се воле
lažu
Lea Boban, srednji bloker
KAKO BI KIDAO I BEZ PROTEZE PROFESORE
https://www.instagram.com/p/CP_1fxqhTmh/?hl=en
pa me posle pitaju odakle mi mizoginija
ovde je avii merodavna sa mišljenjem da li ovakve treba jebati jer jebiga ume da se sredi top
kapiram ova krezava mišica prepododne doručak masaža sve što trebaš jebeš joj mamu gadnu, uveče kad se sredi ćutiš posran manji od makovog zrna samo da bi jebo
hard life
Ц чак и сређена са оним крем бананица обрвама и пребелим вештачким зубима изгледа очајно
previse zagledas matori
Ovaj vuzi cudak neki, nit voli da lize stopala ni listove, on po starinski, složi ga i žmireći bambusa
Волим да масирам листове ту смо исти и вуткице ех ја сам мајстор за то
добро ајде имајте достојанства за беззубу американку шта вам је бре нико није толики скрндељ запекли да би моро да лови такве као што је она горе
Bezuba saraga
Ne bi voleo ni proci pored nje.
Bože Sveti Vazneseni... ja sam jedna prirodna lepotica i hvala ti kada se svaki put u to uverim budem neizmerno zahvalna majci prirodi! Ima daleko lepših od mene naravno ali u poređenju sa ovom sam dragulj i to u sirovom stanju. AMIN
hahahahahahh e svete, svete
Mi muški valjda treba da budemo kompententni za takvo mišljenje.
Inbox.Amin.
Jesi li se ozenio Zhajk
Avi dobar si komat 1974
@Galantni kosovac
Ja jesam lud, ali ne baš toliko dragi moj Galantni...