Prijava

i Rusija je garant Dejtona
Osim toga Dodo je uvijek imao dobre odnose sa Putinom, nije to od juče
Samo sad kad je sa Zapadom zakrvio, osto mu samo Putin, nema s kim drugim

Ja lično mislim, može Vučić Dodu lično i da mrzi, ali mora s njim da sarađuje, kao i Dodo sa Vučićem. Vučić je ipak porijeklom iz Bosne, i ne bi se nikad odrekao RS-a.

zanimljivo, bukv prilagodjavanje na max

jel u tom paketu ide i to prizanje genocida (sig sam da si video taj klip) fazon lagao je evo genocid je bio samo me pustite na vlast vas sam igrac? (posle cu vas izjebati)

ovo za vucica moj Jovo nemoj da se uzdaš uto, taj ti je postao veći drugosrbin od đilasa

To što je on rekao, rekao je 2007. jer je bio naivan tad još. I imao je volju zaista sa svima lijepo da sarađuje, itd... Al kad je skonto da što više priznaš, to te više terete za ovo i za ono, i nastoje razgraditi RS, skonto je da je bolje ništa ne priznavati.
U takvim okolnostima je apsurdno od Srba očekivati neke katarze i priznanja kad se sve to koristi protiv nas. Da nam ne stoje za vratom, da nam ne nastoje oduzeti razne ingerencije, da ne prijete pravu Republike Srpske da postoji sve bi se moglo priznati.
Dodo je 2007. mislio da ako se priznaju zločini da će to doprinijeti pomirenju, i da će ga pustiti na miru, al se prevario.

Što kažu, "ko prizna, pola mu se doda"

cekaj sad Jovo jbg ja sam cuo da je bukv Dode ranije bio americki igrac i ulizica zapadu (recimo taktika dolazenja na poziciju) (opet ta igra priznajemo genocid EVO bas nema neko uporiste a sad fazon na trgu skupljas sve zivo da napravis performans da dokazes suprotno) (makar neki minimum bi rekao: pojeo sam govno)

sveusvemu i putin je tako igrao dosta dugo vremena, na kraju je rekao sa njima nema partnerstva na realnoj osnovi (i slobi se desilo slicno, bio americki igrac do fazon 97-98e, saradjivo u najmanju ruku)

Zato mi i jeste naivno da tako lako verujes vucicevom patriotizmu, ako mu se ukaze bolja prilika (a ide se u tom smeru) izdace vas kao budale (za dobru cenu)

jel ima neko objasnjenje Dodea zvanicno fazon ma to sam reko da ih zajebem bio genocid hnjo hnjo hnjo? (reko isto sto i marinika jbt)

Osim toga, nismo mi kompetentni da o tome sudimo, niti možemo biti nepristrasni kao Srbi.
Ali moj neki laički stav je da ono što se desilo u Srebrenici dosta vuče na neki graničan slučaj. Jasno mi je da je žrtvama bitno da se to nazove pravim imenom, zbog toga ne želim da negiram, pogotovo nakon pravosnažnih presuda. Al ne mogu da se otmem utisku da ako je to genocid, onda bi se i mnoge druge stvari mogle nazvati istim imenom. A i realno, mislim da bi to bio jedini genocid u istoriji u kom se eksplicitno nastojale spasiti žene i djeca. Uporedi to sa logorom za djecu koji je bio u NDH. Nije fer da se to izjednačava.

ma jebo to Jovo, nije ni bitno dal je bilo ili nije, to je samo retardima stalo da bude genocid radi neke vrste pažnje, ljudi su stradali te su stradali. Nista to ne menja sustinski u osnovi.

Al imas celnika srb rs koji se sad opire a ranije jeo govna na tu temu. Ne mozes to bas tako lako oprvadavati kojecime a posle kmecati kod putina itd.... ko zna mozda se i nasa nesreca okrene na pravu stranu :D

On kad je to izjavio bila je 2007. i tad je već bio na vlasti. Njega su Ameri doveli 1998. a ne 2006.
2006. je regularno pobijedio na izborima. (Jer je SDS bio u rasulu)

A Vučića ne poznam dovoljno, a realno ni ne treba nam od njega neka zaštita, mada mislim da nije tolika pička da nas pusti niz vodu. I ako nas pusti niz vodu, ništa strašno. I Slobo nam je uvodio sankcije pa smo preživjeli.

Preko milion Srba u BiH je ozbiljan faktor, ne može se sa tim narodom zajebavati ko kako hoće.
Pogotovo nakon Dejtona, koga garantuje solidan broj velikih sila.

ne znam sta mu to trebalo jbg, obj u srb niko do skora (drugosrbi) nisu ni mislili da je to bio neki GenoCiD

sutra opet moze promeni plocu...

zajebana situacija za nas moj Jovo kako god da pogledas, mozes ti to relativizovati kojecime al bukv svaki od nasih predstavnika vlasti i opozcije je sklon izdaji interesa naroda itekako

genocid u bosni komparativno u medicini je neka zapadna varijanta forsiranja gripa da bude korona to neko vreme na silu (u prilog razbijanju jovor who dogmi)

Ne znam šta bi ti dalje rekao... Mislim da je najviše nacionalne interese izdao Slobo. Svi poslije njega su daleko bolji, čak i Vučko.

i sloba ti je bio klasik dodik svog vremena, tek kad je otkazao poslusnost dobili smo bombe na kraju jer nije mogao da prepusti sve i do kraja jer bi izgubio realno uporiste u narodu. Kao i vucela sto balansira medj zapadom i pragom tolerancije naroda (laganjem medijima manipulacija potkupljivanjem...)

Obj sloba da je bio neki kurac i da nije bilo natoa velika srbija bi se danas veselila itekako obj!

Zato je glupo tu nesto kritikovati slobu jer nije pristao da bude kompletan izdajnik... (ionako to sustinski jeste, moras da balasniras medj okupatorm i glasacima jbg al poverovao je da on tu ima neki prostor)

Upoganili ste i ovu temu

Tačno Skeletor, političari su samo pičke, nikako dobre pičke.

Vidi sta su nam uradili od teme mama

evo jedna koleginica Jovane i April O'Neil

DILETTA LEOTTA
https://www.youtube.com/watch?v=LLUdXrOZP2I