Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Mnogo je lepa stvarno, lice nežno nekakvo, veselo, dečije, čiste oči, a obline divne. Volim žene sa izraženim oblinama više nego mršave. Iako su ove druge gracioznije, nekako mi je žena baš žena kad je ovakva.
A to si ti avvl, ja mislio zelen lukac pa se izrazih malo vulgarno ehh sta ces ti na dobrim pickama, ovo je za muske svinje tema
Ma ajde, opušteno. Šta ima veze, volim lepe žene. :D Mene samo niko da ne provocira nisko, ovako sam za sve. I zajebant sam uživo, ljudi jedva čekaju da se pojavim da se smeju, a ja njih jedva gledam. ☺️
Ali kakav oblik tela ima, kao iz neke video igre +18, nerealno
A to si ti avvl, ja mislio zelen lukac pa se izrazih malo vulgarno ehh sta ces ti na dobrim pickama, ovo je za muske svinje tema
Brt mili, i žene vole vidjet dobro žensko, a kamoli mi, muške svinje :)
Ja volim i pojebati koju, gledati onako, nije moranje heh
Au, pička institucija
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/thumb/7/7b/%D0%92%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BC_%D0%B8_%D1%98%D0%B0_%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%9F%D0%B5..._%D0%BD%D0%BE_%D1%82%D1%80%D0%BF%D0%B8%D0%BC.jpg/250px-%D0%92%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BC_%D0%B8_%D1%98%D0%B0_%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%9F%D0%B5..._%D0%BD%D0%BE_%D1%82%D1%80%D0%BF%D0%B8%D0%BC.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=FjXXp_NSrUo
E što volim kad Apho baci link, znam da je sadržaj kvlt suvi.
Apo u real lifu, clan zirija na izboru za mis lepotice u Samailima, krmlja prase, slusa Goci bend i cacka uvo kljucem od Fiat pande
Living the dream što bi se reklo xD
Grijeh kodnog naziva “rukoblud”
иншала
A Demi je lepotica prava, da. ☺️ A ima tu neku nevinu slatkoću, ma bombona. ☺️
закључајте ову тему и прекините да нас наводите у грех шејтани проклети
Hahhahhahahah jok. ❤️
а овој деми ружа би одгирзо месо(goozzowe)
опрости ми боже
Hhahahhahahahahha pa i ja bi, šta fali ☺️☺️☺️
значи заједно би је канибалисали мислим из љубави јелте опрости господе незнамо шта радимо
Ostavite i meni šta, makar za kres xdddddd