Добре пичке v2.0

1. Počinjem da volim ovog Houltu-a ☺️

2. Ова ставља децу овај ставља неку наводно за у кућу да не кажем медиокритета физичке
    дал сте нормални

3. Moraš da shvatiš da se ukusi razlikuju, ako tebi nije za ukuću ne znači da i njemu neće biti, isto tako neka što bi tebi bila žena majka kraljica njemu ili bilo kom drugom može biti odurna rospijetina kljakava, ništa to nije apsolutno.

4. боли ме курац дал је за у кућу човек је промашио тему ова горе његова треба на ваш идеал љепоте

5. аа заболело те хахахах

6. Vuzi zasto mrzis zene

7. Puštio si muda vuzi vidim...

8. I ja ih mrzim, nego da vidim tvoje razloge.

9. Ja ih mrzim bez razloga koje uopšte umem da pretočim u reči

10. Ko ne mrzi zene taj je peder

11. Hahahahahahahhahaha kvalitetno me zasmejavate, nema šta. Kao da znate da ću sve sa vas turim u ćitap!!!! ☺️☺️☺️

12. Kad se hejtuju neke zene, narocito feministkinje, to su jedini momenti sloge na Vukajliji, tad zaboravimo ko ima kakve stavove, ko za sta navija, i svi funkcionisemo kao jedan. Kao ono primirje za Bozic na zapadnom frontu u Prvom Svjetskom, svi izadju iz svojih rovova i druze se

13. Jadni ne bili... ❤️

14. Ja ne mrzim zene vec sebe sto ih jos uvek volim - Koji emo ispad izvinjavam se i bozemecuvajipomagajamin.

15. I ti si stvarno unikatan lik. Svako ima svoje mesto, ali na Vukajliji je trenutno spešl selekšn. ☺️☺️☺️

16. Ja volim žene jače je od mene

17. ко не воли жене не треба ни да живи

18. Ja toliko volim zene da cu u sledecm zivotu izabrati da budem ruzna zena sa malim sisama da bi se druge zene osecale lepo pored mene i ne zavidele mi :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.