Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
ne secam se kao nikad
Hehe tomchy, neshto si mi vickasta nocass
https://pbs.twimg.com/media/FC4grONXMAkbvny.jpg
Ako ako, nek je spoznao i to konačno. Samo još da nauči kako da ne bude retard kad sa istima opšti
Nepolno opšti, ofc
Bipolarno opšti?
Vidi, jedini način da se bilo šta što taj dečko radi klasifikuje kao polno opštenje jeste taj da se nekim nanomikromiliprocentnim slučajem slučaja dogodi da mu musper u toku orgazmiranja iniciranog grljenjem najbolje drugarice procuri kroz ćega i kane na prst nekog chada koji je baš tada u velikoj gužvi bio u prolazu jer je žurio na randevu i nije oprao ruke pre no što je prodžarao picu - te se na uterus iste zakačilo mnoštvo spermića koji su na kraju što zbog preniske PH vrednosti što zbog simply weak sperm svi poumirali i hvala bogu neće biti nikakvih teletabisa naslednika čak ni u mojoj priči, ende
zamolio bih vas da odjebete sa ovim c/p avatarima, hvala.
Ne brinite decaci jebacete ima vremena ako ne uvek mozete na Vukajliji kazete da ste jebali, to vam isto, ako padne drvo u sumi da li je stvarno palo ako ga niko ne vidi? to isto znaci da ako kazete ovde da ste jebali to znaci da ste jebali, sve je znaci u umu!
Postoje ljudi, negdje vani u realnom svijetu, koji ne mogu bez seksa ni 3 dana.
Mi superhumani s vukajlije živimo bez seksa godinama.
Nejebičar vukajlije > marvel dc superheroes
Uostalom, jebanje je precenjeno i ocekujem da ce se u buducnosti jebati mislima, neki telepathic sexxxx
Ti ljudi koji nemogu bez seksa tri dana su ladno manijaci oni se ne racunaju i iskreno plase me i ako sam muskarac ali uvek je dobra spradnja to oko nejabice.
Gde du nam penzije?
627 ne voli nesrpske zene.
Šta je ovo, čet?
Ali pre nego da otvorim temu ladno sam pročitala Dobar lukac i Zelene pičke ☺️☺️☺️
Лукаац одаберите ми дефку!
Hahahahhahahhahaha samo ti čitaj šta sam se ja blamirala ☺️☺️☺️
Лукаац одаберите ми дефку!
Biće.
Nego da vratimo temu...
https://www.instagram.com/travellara34/