Добре пичке v2.0

1. Boh, Srbijanci su teritorijalna odrednica, Srbi etnicka.

Ni ja je nisam skontao ali vjerovatno misli na Srpkinje iz određenog dijela Srbije zato kaže SRBIJANKE jer moguće da SRPKINJE iz Bosne ili Crne Gore nemaju takve crte lica naprimjer (po njenom mišljenju)

2. Al bukv srbin iz vojvodine-vojvodjanin, srbin iz srbije-srbijanac, srb sa kosova kosovar, srb iz bosne - bosanac, srb iz bg beogradjanin itd...

Zvuci malo bedno jbg svi real srbi srbijanci se istrigeruju na to kad im se kae da su srbijanci jer boze moj pocnu da budu ugrozeni srbi od tog momenta ili je u pitanju neki tezi kompleks eo mi iz vojvodine ne znamo o cemu se radi.

Jedino srbijanci ne prihvataju svoje geografsko poreklo wtf

3. Ne znate jer ste madjari vakcinisani pišam vam u oči lol
    Plidu znam ja dobro to što si ti napisao sada.
    averzija u Srba na srbijanac potiče sa drugog mesta

4. Haha madjari dingospowi vojvodijanci

5. Vojvodjani-Seseljani

6. Plidu sad izvaljujem da je govnarski da ne napišem do čega je haha
    Ja sam Šumadinac 400 godina tipa tj više jer Knjaz Miloš izvor u Arandjelovcu gde se sad pravi kisela voda je nekad bilo naše, plemena mog ili kako oceš pa je prodato Knjazu kad je svinjska kuga zavladala pa se moji preselili ovde gde sam sad pre 400
    Čukundeda mi pregazio Solun i vratio se pradeda bio u Njemačkoj 4 god u zarobljeništvu a ćaleta zakači Hrvatska baš prejako i sad raseljena lica iz Krajine sa Kosova ili ovi Mađari gore su svi veći Srbi od nas zapravo su oni Srbi pravi i veći preko Drine a mi Srbijanci a oni bežali pred ratom koji je svakako besmislen svaki naravno a mi iz Šumadije smo Srbijanci a išli da ratujemo za sve njih
    Sad da se zarati ja bih morao da poginem na kućnom pragu braneći porodicu ja nemam gde da bežim
    E sad znaš ko je Srbin a ko Srbijanac

7. Znaci kompleks je primaran brate boh i onda se stidis tog srbijanac. Trebao bi da si ponosan bate kacu vec samo tvoji gazili solunski za cast sveopsteg srpstva mejm

8. Nadam se da je onaj post gore zajebancija

9. Pa stidim se srbijanca što je pobegao iz Like pička mala a ja išao da mu branim kuću to mu nije na čast sta vise i sramota je iskr

10. Eee moj boh ne bi ti kucao takve gluposti da nije srbijanca iz like.

Uostalom ljudi su prodani nije bas fer tako govoriti

11. Zajebancija brt forumujemo malo

12. Al si ih odbranio jelte

13. Bajdvej prodao ih sloba kojeg su ono velicali i slavili kao bozanstvo majmuni a ove dole Tito haha
    Nubare

14. Pa stric moj poginuo pokušavajuci

15. Jbg poslednje etnicko u 20. veku i to kakvo

16. Ma kurac ratovao jer je morao kao i svi sto su isli koji su morali. Rispekt naravno al jebes te reci ne znace nista

17. Ko i pliduovi so su ratovali da bi on danas vozio kabrio na srpskom forumu

18. Jasno boh, shvatio sam sad

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.