Добре пичке v2.0

1. Jbt šta ste napravili od najobičnije odrednice ljudi koji žive u centralnoj Srbiji. I šta? Niko ne deli nikog, tako su se sami prozvali, o jebem ti. Kao što sam ja Piroćanka i to je. Ili još jače - istočno od Niša smo svi Bugari. Glupost živa. Ljudi iz Šumadije prosto vole da ih tako zoveš. Tačka.

2. Čarapanka i kraj. Ma kraj brate. A ti Bohore idi omekšaj nekog ili nešto drugo. ☺️☕

3. Pa nego sta ste nego Bugari

4. bugari, normalno, niste crnogorci, daleko bilo.

5. Ako skauzer ne zna iz kojeg su plemena, onda nisu crnogorci

6. da, lepo kaže Boh, srbijanac pežorativni termin od ovih preko drine, od kojih se neki busaju kako su krajišnički ibermenšovi a kad vide šahovnicu pogledom traže najbliži traktor

7. pakostan sam malo, žali Bože tu nesreću, al pomislio bi čovek da bi posle toga se malo smanjili i bili skromniji

8. zamolio bi:
    bohora,
    avl,
    plidua,
    caru,
    hezna,
    mesnog,
    kameniofila, i
    misternoa

tj celokupni forum vukajlija.com, da ne zagadjuje temu o dobrim pickama bugarima i krajiscnicima, madjarima, sumadincima i slicnim plemenima posto je to obrnuto od dobre picke.

mislim ne znam, mozda su picke, ali ne one koje bi gledao.

9. Za kosovare s druge strane nemam trunku jebene empatije, ponašali su se dole ko belci prema crncima u africi, sad su došli ovde i misle da mogu isto.

Kolega moj kad komšija opiči kosovarske pesme, on za inat odvrne šiptarske, Šotu i tako :)

10. hahahaha meni su bosanke vrh pičke samo da nemaju onolike glavudže

11. pakostan sam malo

indoja sam malo

12. Pakos - zavist, musavost, zloba
    Indos - blagodarnost, umivenost, dobrota

13. Indo - grasa gajim na terasa

14. Aman! Mora neko ovu temu da vrati na pravi put.
    https://www.instagram.com/allie_dunn/

Apo, pomagaj.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.