Добре пичке v2.0

1. заборавио си још једног краља
    галантни косовар аутор

Jeste, a ti mnogo doprinosiš, kradući tuđe defke. Aj ne raspravljaj se. Moje definicije su bar vrhunske sve. Da ima ko noramlan da ih pola razume a pola bira sve bi bile odabrane. Ćuti tu.

Inače naveo je na kraju i sebe - piše ti - Galantni - ali kao i sve čitaš selektivno, samo bezglavo letiš ovuda, verovatno i kroz život.

2. јао јестееееее

3. какве везе има допринос сајту и моје твоје дефке са листом најљепших аутора

4. Lista najlpeših autora?

5. Dajte dobre picke.

6. хахахахаа гнусни рептил сиктавац да најљепши

7. Daj ti neku houltu9l samo tražiš tražiš tražiš a nikada ne daješ baš si sebičan ljubavnik

8. вешто крије свој тип жене неће да подијели са нама ајде хотлу подијели твоју добру пичку или идеал свј

9. Dobra bulja i lice.

10. саће авл да дође и да каже ЈЕБАЛЕ ВАС БУЉЕ НИЈЕ СВЕ У ТОМЕ

11. Jbg nemam ja pretrazivac za dobre picke kao Smo ili Apo.

12. A nemam ni ja jbg ako se nije snimala kako joj ulazi kurac nije mi na radaru

13. саће авл да дође и да каже ЈЕБАЛЕ ВАС БУЉЕ НИЈЕ СВЕ У ТОМЕ

Naprotiv. Volim žene sa izraženim oblinama. Obožavam.

14. https://www.instagram.com/reel/CwQZczngXFJ/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Da se ima SVE.
    Tačka.

Mož da prođe i samo lepa faca, ali samo dobro dupe ipak ne jbg. Treba to da ljubiš.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.