Dimenzije Vukajlijaša

1. 190cm, 83kg zive vage, prema zadnjem mjerenju!

2. ps. koliki bi bio normalan raspon ruku na visinu od 177? :)

Znači ove padaju neki nesporazumi neshvatljivi mom oronulom umu.

3. sto bre :)
    samo pitam jer me svi zajebavaju da sam zivi dokaz da je covek nastao od majmuna, posto jelte imam ruke do kolena pa samo da znam kolko sam centimetara produzena :)

4. Pa koliko znam da raspon ruku odgovara visini, ali mozda i nije tako!?

5. Kajtez, nije tako, znatno varira od čoveka do čoveka, mada, nije ni bitna informacija realno.

6. sto bre :)
    samo pitam jer me svi zajebavaju da sam zivi dokaz da je covek nastao od majmuna, posto jelte imam ruke do kolena pa samo da znam kolko sam centimetara produzena :)

Ja odgovorio tebi, kontam da je Straja mislio da sam ja 177cm visok, pa napisao da je on visok isto toliko. Bar tako mi neispavani mozak rezonuje. Znači, zajebane koincidencije neke se dešavaju.

Duge ruke, jedna od glavnih fizičkih predispozicija za mnoge sportove. Možda i krucijalna. Ne potvrda Darvinove teorije. :)

7. Frenki dobro rezonuješ, sjebah se u potezu.

8. Kakva provala. Odo spavam. :)

9. 192, 101. nisam deb'o, imam samo pivski stomak. a i valja se gojiti za utakmice...

10. debela devojkaaa, ja sam debela devojkaaa tam-tam-taaam

11. ako si ti debela onda sam ja irvas :)

12. Tri i po metra je on visok! I ništa drugo...

13. Сад се не могу сетити да ли сам већ постовао на овој теми...
    200 цм, 88 кг.

14. Ja nisam.
    182 cm, 66 kg.

15. Ja samo 24 cm...

16. 5'11''
    175 lbs
    nine inch nail

EDIT: Dve od tri dimenzije su netačne. :P

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.