Dimenzije Vukajlijaša

1. 180m, 74kg. al znam dobro da se bijem.

2. 180m

Теби тата Гуливер?

74kg

А мама Палчица?

3. Теби тата Гуливер?

hahahhahaahah Vizarde

4. 197/84
    47-48
    Sas' prsti 'vatam paralelne undecime!

5. Mi ili lažemo o visini ili su se na neki kurčevi način skupili samo glomazni na ovaj sajt. Kad bi se modelirao presečan vukajlijaš izgledao bi ko Paspalj.

6. ma sve kepec do kepeca

7. 178 cm
    72-73 kg

to nakon što sam smršao jedno deset kila.

Rekord kilaže mi je bio 82,5 kg.

8. 181 cm
    73 kg- рекорд :)

9. Ja jutros merio raspon ruku. 196.5 cm. Nije loše na 188 visine. Nekad davno sam dohvatao 340 u vis i kucao zdve ruke ko ispičke. :(

10. Е баш сам тела да те питам ових дана колики ти је распон руку, знамо се, добри смо а то да не знам јбт :)

11. Mi ili lažemo o visini ili su se na neki kurčevi način skupili samo glomazni na ovaj sajt. Kad bi se modelirao presečan vukajlijaš izgledao bi ko Paspalj.

Јебига, гадне (углавном) избегавају избор за мис :)

12. Тежину нисам мерио не памтим, имам осамдесет и неко кило ваљда, а вала ни висину, рецимо 190.

13. Ја тежину не мерим откад ми је дугме са фармерки одлетело и убило пса луталицу. Висину исто, рачунала сам да сам стала са растом пре 15 гдоина на 180, мада, имајући у виду да је Блек Хоул висок 188, изгледа да нисам.

14. А кажу да су Масаии највиша популација на планети... Литл ду деј ноу...

15. pa to se i ja pitam...
    nekako kad dodjem na okupljanje npr ocekujem da vidim samo kobile preko 175, a realno, cini mi se da sam videla samo zmiu i mene da pripadamo toj podgrupi....
    mozda svi pisu koliko bi zeleli da budu visoki, koliki raspon ruku i raspon od palca do kaziprsta zele da imaju...
    uglavnom, nesto mi tu smrdi

ps. koliki bi bio normalan raspon ruku na visinu od 177? :)

16. 177cm poput ovog iznad mladog gospodina

17. Strajo, ne dupliraj mi odgovore. Nećeš jebati.

18. Dobro, 176,4 cm ali mogao sam da zakucam kad sam imao 16 godina.
    Kad se Blek hvali mogu i ja.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.