ја сам баскеташ иначе.. Играм сваки дан кад сија сунце и може да се пичи, ево већ неколико година.. Изјебах се што сам тренирао фудбал баш дуго, и онда израстох оволико, остадох школовани фудбалер који пичи баскет по асфалту.. Жал за тим..
ЕДИТ: иначе ја сам Аксен, видим да знаш да си играо са Аксеном, а не сећаш се да си играо са мном.. :))
А ја сам тренирао доста дуго (неких 9 година) баскет, па сјебао колено, паузирао 5-6 месеци, наставио, на првом тренингу опет иста повреда и онда сам чуо за неке ''Буксне''...
Олололололололо који неповезани упад, коме је ово било упућено? :Д
ја сам баскеташ иначе.. Играм сваки дан кад сија сунце и може да се пичи, ево већ неколико година.. Изјебах се што сам тренирао фудбал баш дуго, и онда израстох оволико, остадох школовани фудбалер који пичи баскет по асфалту.. Жал за тим..
ЕДИТ: иначе ја сам Аксен, видим да знаш да си играо са Аксеном, а не сећаш се да си играо са мном.. :))
Nacicu Dzimija u gradu...
А ја сам тренирао доста дуго (неких 9 година) баскет, па сјебао колено, паузирао 5-6 месеци, наставио, на првом тренингу опет иста повреда и онда сам чуо за неке ''Буксне''...
Obračun moderatora na Trošarini! Hustle fight fight fight :D
Јебага, Аксене, па и птице на грани знају да си ти Харви! :)
Неко ме одрукао. Чеву ми је на трагу.
Параноја!
не знају, где знају.. чу птице! :)
лолололололо виш да сам луд :Д
Inspektor čevu rešio da stane na put Đimiju! U gradu je panika! Nekoliko najjačih ljudi je palo!
Ајд и ја да одржим просек. 192цм, 82 кила тренутно, мада сам смршао у задње време једно 3-4 кила.
172 cm, 67 kg.
1.75m
61kg
40/41 - broj cipela
a o obimima je bilo reči. na četu :D
pa reci i obime šta se stidiš :D
185/75 Imam armature za još 20 kg.
191cm/120kg
beboP ti si momcina za 10 :)) svaka cast
183/100
Што би рекао сваки ПОШТЕН лекар, јебеш човека без сто кила.
I ja se stalno motam oko stotke.
61kg
Најс!
Какав би то баскет био, не би плеја имали... Крилни центри вс тешки центри