dva hvata i mašala :)
To, Mirjana! Mozemo da menjamo haljine.
178/56.
lk, jedi nesto, dete.
I dalje 179/79.
:)
Ja samo u haljinu mogu da stanem, kao Luis.
175 cm / 65 kg
175 цм-око 85-90 кг мишића ;)
Koliko sam ja ovde ispratio ja i @Reservoir_dog smo ovde najtezi, oko stotke, s tim sto je on i nizi malo od mene ali je i petsenaes' godina stariji tako da mu se oprasta :)
е мој некро лако је висину одређивати,ал ко је најјачи ;)...ил ко има највећи ;) ил ко има највише здраве масе :)
маса је мама
hahahahaha
ideja, a ne masa :)
haha
Распада нам се клуб...
185/135
Masa je mama Šampion sela u bacanju kamena s ramena, noge, glave Šampion parohije u obaranju ruke xD
ja sam plavuša i imam velike sise... to je sve što bilo ko treba da zna o meni...
186/84 idealno zar ne
187/71
Mrša :)
190/82
nabacio sam neko kilo , ne znam ni ja kako al se desilo , sad sam 180 cm sa 108 kg..........
Takođe, i ja sam se ugojila, sad sam 158cm sa 74 kg.
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
dva hvata i mašala :)
To, Mirjana! Mozemo da menjamo haljine.
178/56.
lk, jedi nesto, dete.
I dalje 179/79.
:)
Ja samo u haljinu mogu da stanem, kao Luis.
175 cm / 65 kg
175 цм-око 85-90 кг мишића ;)
Koliko sam ja ovde ispratio ja i @Reservoir_dog smo ovde najtezi, oko stotke, s tim sto je on i nizi malo od mene ali je i petsenaes' godina stariji tako da mu se oprasta :)
е мој некро лако је висину одређивати,ал ко је најјачи ;)...ил ко има највећи ;) ил ко има највише здраве масе :)
маса је мама
hahahahaha
ideja, a ne masa :)
haha
Распада нам се клуб...
185/135
Masa je mama
Šampion sela u bacanju kamena s ramena, noge, glave
Šampion parohije u obaranju ruke
xD
ja sam plavuša i imam velike sise... to je sve što bilo ko treba da zna o meni...
186/84 idealno zar ne
187/71
Mrša :)
190/82
nabacio sam neko kilo , ne znam ni ja kako al se desilo , sad sam 180 cm sa 108 kg..........
Takođe, i ja sam se ugojila, sad sam 158cm sa 74 kg.