Najomiljeniji slatkisi

1. ajde da podelim i ovo na ovoj temi...nzm da li se neko seca to je bilo aktuelno s pocetka 2000...znaci flips sa iznenadjenjem unutra msm da se zvao Kroki...i sad gde ollanik spomenu cokoladice...moj brat od tetke koji zivi blizu mene kupio jednom i unutra cokoladica kao iznenadjenje. :D a bilo je i raznih kao nekih gedzeta, mini bilijar, kao pistaljka skoljka, helihopter kasica za novac...

2. Flipse, ima sad oki boki smoki, sigrachkom

3. imao sam blizu kuce neki market u kom je imao taj smoki. Gazda je bio neki lik koji je imao male unuke, tj tada su bili moji vrsnjaci, koji su stalno bili tu u toj prodavnici ali nismo se druzli sa njima...i sad odemo nas nekoliko da kupimo zajedno taj smoki, kad ono odozgo zalepljeno lepljivom trakom i stavljeno na policu..i sad znamo da cemo biti izjebani i da cemo platiti punu cenu i da su tada mali pederi zamenili tu igracku i uzeli sebi bolju a ubacili neki krs, ALI BEZ OBZIRA na sve kupili smo taj smoki i platili punu cenu...jer nekako to je bila neka zavist kapiram kao kocka, znaci ono kad pocne da te radi sta ce biti sta ces izvuci u kesi smokija...to je neka moja kocka dok sam bio mali...

4. sada su u pitanju stotine eura kojima u jednom trenutku imam a u drugom ne....da li cu dobtiti dijabetes? pa, sigurno necu...jer sam se kao mali kalio..tako da nije mi bitno da li dobijam ili gubim...uf, zivim za taj osecaj..gledam Mikija Jevremovica i Sekularca kako tucaju slot u pwinu...pomalo se smejem..:D

5. One svislajon ajlovju cokolade, ono je preogavno koliko je slatko jbt

6. VALJDA SVRŠAVA U USTA

7. BANINI VRAGOLAN I MOJ DEDA

8. Jok boh nego svrsava u ustima, kad pojedes on u ustima onako svrsi razumes jer ga pojedeas ipak, nije svrsi i ode.

9. NI JA NE MOGU UVEK DA ODEM ČIM SVRŠIM BRT NEKAD MORAŠ DA OSTANEŠ I DA SE MAZIŠ JEBENO 15 MINUTA

10. А ПОСЛЕ СВИ КУКАТЕ ДА СТЕ ДЕБЕЛЕ СВИЊЕ. БОЉЕ ХЕРОИНОМ ДА СЕ ЧУКАТЕ НА СВАКА 4 САТА НЕГО СЛАТКО ДА ЈЕДЕТЕ. ЈА НИКАД СЛАТКО НИСАМ ЈЕО А ПИЈЕМ АЛКОХОЛ И 16 ПОСЛЕДЊИХ ГОДИНА ИМАМ ИСТУ КИЛАЖУ. ЛОКОВАТИ ТЕМУ ЈЕР ВОДИ МЛАДЕ У АМБИС.

11. Данкан Фергусон
    А ПОСЛЕ СВИ КУКАТЕ ДА СТЕ ДЕБЕЛЕ СВИЊЕ. БОЉЕ ХЕРОИНОМ ДА СЕ ЧУКАТЕ НА СВАКА 4 САТА НЕГО СЛАТКО ДА ЈЕДЕТЕ. ЈА НИКАД СЛАТКО НИСАМ ЈЕО А ПИЈЕМ АЛКОХОЛ И 16 ПОСЛЕДЊИХ ГОДИНА ИМАМ ИСТУ КИЛАЖУ. ЛОКОВАТИ ТЕМУ ЈЕР ВОДИ МЛАДЕ У АМБИС.

КАКАВ ГРАМПИ ОЛ' МЕН ХАХА

12. АХАХАХАХАХАХАХАХХАХА ПА НИСАМ ВЕРОВАО ДА МОЖЕ ЈАЧЕ ОД НЕЖНИХ СИМПАТИЈА

13. Hahaha tamni vragolani

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.