Premijer Liga 2015/2016

  1. pre 12 minuta

    Thumb 1
    ArminVanBuuren

    samo bih podsetio na proslu sezonu za sve sprdnje sa odbranom, bile su i slike kao prednji deo auta lambordzini, a iza fica, pa ove godine su fazon vise puta sacuvali mrezu nego za poslednje 2 i to je odbrana isto izlomljena, igraju bekove u poslednjih par meceva golobradi varela brotwick onaj ili kako bese i jang na beku, a blind polumrtvi na stoperu... kerik se daje godinu dana za koju nedelju, svajni isto mator sad suspendovan 3 tekme, erera povredjen i rovit nesto stalno, felaini ne moze nikako da kreira igru, snajderlin klasican onaj sto sece lopte i to je to... jedini decko koji igra je marsijal, posebno kako je poceo, al izgleda i njega malo smara da sve sam radi, depaja pojela trema ili sta je, ali docice i on na svoje... pa gura kad nema drugog pereiru i lingarda isto klinci neiskusni, bljesnu tu i tamo i na kraju sve povezuje kapiten runi koji je u takvom kurcu da se bojim da se nece vise vracati

    sve je kriv van gal kako da ne... zaboravljaju ljudi sta je uradio on za zivota i da ovaj tim bez kerika koji dize prosek za 4god, ima u proseku 23 godine i igrace jos dugo zajedno, a bice tu jos pojacanja, ne pravi se kuca tako, samo polako... i ona sranja da je potrosio milijarde jebene, pre dovodjenja marsijala, u drugoj godini bio je tacno na nuli, a marsijal se isplacuje i tek ce se isplatiti, a i treba da trosi tim koji najvise para zaradjuje na svetu, posebno u situaciji kojoj se nalazi

    ja sam veliki doktor, bolje slusajte i kupite znanja

  2. nadam se samo da ce pustiti van gala da odradi ugovor da vidite na sta sam mislio, mozda i gresim ko zna (malo verovatno :p)

  3. u modernom fudbalu nema cekanja,izbledis.nije 90ta,pa da ima 10 godina da sastavi tim.niko nikog ne ceka.

  4. pa da toga se i plasim, a mislim da to ne bi bio dobar potez za junajted u ovoj situaciji

  5. Počeću da navijam za Utd, Murinjo je ipak gospodin

  6. sunshine
    Osvajamo.
    Poy

    Tvoje reči u Vengerovu glavu!
    AMIN!

  7. lolo fazon sad naprave rokadu murinjo i van gal

  8. Ajd neko da se kladi da Utd ide direktno u LŠ sa bar druge pozicije na tabeli i ulazi u četvrtinu finala u gore pomenutoj?

  9. http://mondo.rs/a859891/Sport/Fudbal/De-Viser-Abramovicev-savetnik-Murinjo-mora-da-ode.html

    Dobar tekst. Sumnjam da je ovaj pisao, vrv je samo preveo odnekle, ali dobar tekst.

  10. Gvardiola dolazi u City, što još jednom potvrdjuje da je nula od trenera, jer samo preuzme već uigranu, formiranu ekipu, jaku na svim pozicijama. Pičketina.
    Murinjo dodji u Junajted doktore!!!
    Ako Murinjo ne uzme titulu sa Junajtedom onda uzima Arsenal. Čelzi će se popeti u top 6, nema lige šampiona za Liverpul a moguće ni za Lester.

  11. da ponovim samo

    Morate da ga oterate jer u protivnom će pasti u vodu 25 god truda Ser Aleksa da napravi neki sistem i izgradi pobednički mentalitet koji će nekako opstajati uprkos dolascima i odlascima igrača..em igrate ružno em dovodi potpuno nebjtne igrače..Postajete Liverpul a zna se da je ne moguće da u istom trenutku postoje dva tako luzersko-baksuzna tima u istoj ligi. Fulam je odavno ispao.

    Stoke 2:0 Manchester Utd, 44 min

  12. Haha, Depaj mađija ujo ruku koja ga rani. (potpisao otkaz van Galu)

  13. Imali ko strim za multiprenos?

  14. Mančester nažalost sledeće godine u 2. ligu.

  15. Ван Гал фолирант и пајац http://i66.tinypic.com/2an43m.gif

    ''он стеже песницу, окреће се ка Гигсу..''

    http://y2u.be/gdHymwb3li4

  16. Расни, Јунајтед ове сезоне осваја Премијер Лигу јер сад више нема дилеме да долази Мурињо уместо Ван Гала. Лестер највише 6. на крају сезоне.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.