Premijer Liga 2015/2016

1. Runi je loptu izgubio na 20m od njihovog gola, pusti ti šta komentator sere.
    I pls snimite kad Šo dotakne loptu desnom nogom, uramiću taj momenat staviti pored Šešeljeve slike na zid. Ulazi u sredinu kao on da dribla, ode mu lopta na desnu nogu on ko da je hendikepiran prevlači je levo, inače ne bi mogao ni da je vodi.

Stize bomba u ova 2 dana, nema druge

Jedino ako dođe Miler, igračina, inače ne vidim koga bi mogli da dovedu da ispeglaju ovo.

2. http://www.b92.net/news/pics/2015/08/30/201224515455e336783e0a4307002146_w640.jpg

nek napravi neko poster od ovoga

Svonsi je paklena ekipa. Neverovano koliko je Šelvi napredovao, prelako ga se odrekao Liverpul.

3. LOL kakva dileja. Ovaj brat veći car od onog što je istetovirao ime Filipa Jankovića i ostalih orlića.
    https://pbs.twimg.com/media/CNl1RSsWIAAlNKS.jpg

4. Svonsi je paklena ekipa. Neverovano koliko je Šelvi napredovao, prelako ga se odrekao Liverpul.

Шелви је добар играч. Сећам се утакмице против Јанг Бојса 2012. године, тад сам га први пут видео и дечко је објаснио да зна да игра. Сад, шта је стало код његовог даљег развоја и шта му је стало на пут да успе у Ливерпулу, ја то не знам, ал' годину дана касније седим у клаџи, пијем кафу, пушим неки пијачарски дуван и видим неки пренос Свонсија. Кад оно, погледам ти ја мало боље, а Шелви игра за Свонси и игра онако по каквој сам га игри и памтио - добро. И баш се ја ту изненадио што је отиш'о из Ливерпула. Оно, види се да је добар играч. Ови неки су причали да он не може да буде добар фудбалер зато што се зове Јоњо. Какво је то име - кажу. Можда се том логиком водио и Ливерпул, па га се што пре решио. хехе

5. Ови неки су причали да он не може да буде добар фудбалер зато што се зове Јоњо.

I zato što je ružan. Uvek sam ga odmah prodavao na master ligi u PESu. Sad u ovom novom kupujem odmah na startu Reproču, Delofija, Laportea i Perina, bog da te vidi kako momci jebu keve kroz koju sezonu. Nisam ih gledao na TV kako igraju.
    Čičarito mi je bio gotivan skroz, šteta što ga je prodao seljanin. Nije kreten kao Rodžers, ali je tu negde. Večeras 3-2 za Liverpul ili 4-0 za Junajted. Nadam se da će biti ovo prvo.

6. http://mondo.rs/a828965/Sport/Fudbal/David-de-Hea-potpisao-novi-ugovor-sa-Junajtedom.html
    JEBI KARAJ PRDI
    Inače mamu mu jebem, mogao je odma da potpiše, a ne da jede gomna.

7. nije to jos sigurno, ali stigao je mendes nesto se desava.. mozda i cenu za real da mu nabiju, mada verujem da ostaje.. toliko je dobar da mu moram oprostiti, spanska ciganstura

8. u stvari evo ga zvanicno tako jeeee, sutra se opasno kara luzerul

9. Doživljavam tranfer blama kad vidim Volkota u špicu.

10. 25 minut imali su 10 u okvir gola, nevera. Volkot ono glavom i iz peterca sta je omasio strasno.

Ronaldo inace, het trik do 19. minuta lolo

11. Kako sere ovaj Plavsic, najgori komentator ikada. Usralo volkota

12. Sve što on uradi je userski, end of diskašn.

13. Ovo je tuzno koliko Arsenalu fali napadac, da su doveli Benzemu borili bi se za titulu garant.

14. ау ал га шукну бентеке

15. Au Benteke kakav gol jebote

16. teško smeće od ekipe je postao liverpul. nisam mnogo gledao, ono što jesam - katastrofa

17. чим сам видео леиву и милнера у везном, решио да не пребацујем уопште, већ да гледам само кошарку

бентеке убица, а овај француз јунајтедов стварно подсећа на анрија, судећи по овом голу

18. ja malog znam sa menadžera, tamo je ubica, gledao sam ga jednom u životu

andrijašević drka na ovaj mančester samo tako, ne može da se gleda tekma od njega

19. gojko drka na murinja sta pricas jbt

inace kao i uvek lagani trening sa luzerima

20. Vest Hem nastavlja da jebe. Pajet pravio decu, Mozes je veliko pojačanje a vratio se i brat Endi. Možda ove sezone završe u gornjem delu tabele.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.