SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Evo govna donosite rezoluciju o Srebrenici, dajte šiptarima Kosovo, dajte socijalnu pomoć imigrantima.
    Sad jedu svoja govna kašikom. Samo da kod nas ne dodje do nekih sranja.

2. љооооољ само нек је фешта

3. И после да се човек не запита, чије то интересе штити Ангела Меркел, кад она отвара границе, а Немци се буне.
    http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/532197/Puc-na-Merkelovu-vec-izvrsen-Ko-su-trojica-Nemaca-koji-su-jaci-od-nje

4. Па није само поред стадиона, већ је и на стадиону била постављена бомба.
    http://mondo.rs/a847865/Sport/Fudbal/Francuska-Nemacka-Napadi-u-Parizu-bombe-poginuli.html

5. 100 погинулих у оној концертној дворани

А ја таман мислио у децембру и за НГ у Паризу да будем, кад испаде ово срање. Па добро, биће љепше у ствари, неће бити толико туриста лоло

6. Ukupno 7 napada do sada. A samo 2 napadača ubijena. Genijalna reakcija policije.

7. Pa jebem im majku ako ja ne budem mogao na ekskurziju zbog terorista jebaću nekome mamu!

8. Eo brt malopre javili na euronjuzu da su sve ekskurzije osnovnih škola otkazane do daljeg, jbg

9. 01: 36 - prema izveštaju iTele, ubijena su četiri terorista.

Ovo ko obrnuto od onoga što su nacisti radili

Nacisti: "za jednog našeg ubijamo 100 vaših"

ovi: "za 100 naših ubijemo jednog vašeg"

10. Jel crko kaki gasterbajter bojim? Jebo im pas mater.

11. haha evo kreće loženje na fejsu, svi menjaju kaver slike u francuske zastave

Jebo im pas mater.

12. Ja sam siguran da oni ovo rade u Francuskoj iz dva razloga.
    Prvo, slozili smo se da nema nesposobnijih pandura od francuza, a drugo, brate mili kad bi ovako nesto i uspeli da urade u nemackoj, ne bi se svabovi zadrzali na paljenju sveca za nastradale...

13. На Русију нису ни смели да помисле иако их Руси бомбардују, а не Французи.

14. Pa Francusku svakako čini 60% muslidža, ovo ništa nije čudno, isto što ne bi bilo čudno da se dogodi napad u Engleskoj i kod njih više od pola kompanija i firmi vode ovi s bliskog istoka.

15. Kako da se infiltrira mudzos medj zuto-bijele ruse?

16. torazulu
    Ja sam siguran da oni ovo rade u Francuskoj iz dva razloga.
    Prvo, slozili smo se da nema nesposobnijih pandura od francuza, a drugo, brate mili kad bi ovako nesto i uspeli da urade u nemackoj, ne bi se svabovi zadrzali na paljenju sveca za nastradale...

Слажем се у потпуности.

Fender Stratocaster
    На Русију нису ни смели да помисле иако их Руси бомбардују, а не Французи.

Па оборили су им авион, било на вијестима

17. Jebene arapčine spemuju svuda sa pray for Gaza jebala ih Gaza. I onda kažu muslimani su normalni.

18. https://i.imgflip.com/u44u8.jpg
    Jebeni bolesnici.
    A i ovi sa ovim glupim akcijama je suis su smorili.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.