SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Pa i rekao sam da su Rusi pobili brdo civila. Ne jebe Rus iznenadjenja jbg surovo ali delotvorno

2. Na Blicu trenutno piše 140 mrtvih.

3. Do sutra će ih 200 izbrojati.

4. U engleskoj je veliki problem doci do oruzja, odavno su oni ostrvljeni na to, i niko nema tako razvijenu mrezu za kontrolu trgovine, restriktivan zakon a ni toliko drasticne kazne.
    Jebote, oni su napravili akciju, ucestvovao MI6 dvesta ljudi ukljuceno da raskrinkaju dva neka lika sto su prepravljali gasne pistolje u Litvaniji na malokalibarski, ulazilo fazon po tries pistolja mesecno u englesku.
    Oni su paranoicni po tom pitanju.
    Morace neku nuklearku da im grunu

5. Odo da spavam. Nmg više ovim da se bavim.

6. Lolčina a krenulo da se broji od 10

7. Реално, док се ''бели'' Европејисти и Исламисти препуцавају, Кинези ће завладају, пазите шта вам велим

8. Je li Obama rekao ovo prej for pariz?

9. torazulu
    U engleskoj je veliki problem doci do oruzja, odavno su oni ostrvljeni

Енглези су иначе острвљени, конташ острво хехе

10. ПОЗЗ И ЗА БОХОРА. И ПРАВДА ЗА КИНЕСКУ ПОЛИТИКУ ЈЕДНОГ ДЕТЕТА

11. Kinezi treba da izmisle neku unutarnju pobunu ili rat i da posalju 400m svojih po ostatku svijeta. I sad su dobar dio zahvatili ali ovo bi bila neka masovna ispomoc.

12. Kinezi treba da izmisle neku unutarnju pobunu ili rat i da posalju 400m svojih po ostatku svijeta. I sad su dobar duo zahvatili ali ovo bi bila neka masovna ispomoc

Дивизија ''Денг Жаопинг'' у походу на Крушевац лололол

13. Према томе, свако ко поштује Аркана и Цецу воли патриотску, храбру Србију која има будућност а то су
    њена деца. Аркан је још 1993. говорио да је бела куга главни проблем Србије и основао Фонд Треће дете

КИНЕЗИМА ТРЕБА АРКАН И ФОНД ТРЕЋЕ ДЕТЕ. ЗА 9 МЕСЕЦИ ПОКОРИЛИ БИ УНИВЕРЗУМ

14. КИНЕЗИМА ТРЕБА АРКАН И ФОНД ТРЕЋЕ ДЕТЕ. ЗА 9 МЕСЕЦИ ПОКОРИЛИ БИ УНИВЕРЗУМ

15. у француској стално нека срања, контам да би тамо пијани дачић и бата сантос на челу полиције и одбране радили бољи посао

16. A sad cemo prokomentarisati teroristicke napade u Francuskoj bas na taj dan (petak 13) - nisam verovala u teorije zavere i ta sranja sve do danas kad sam shvatila koji je dan ( a od pre mesec dana sam saznala, kada je izmedju ostalog bila emisija o Slobodnim Masonima i tome kako oni postuju istoriju Religije i sve vezano za to, i to im je i ta njihova gradjevina zapravo uradjena na fazon neke svete gradjevine u Jerusalemu, i to za petak 13, sto je svakako opet povezano sa religijom) postaje jasno ko stoji iza ovih napada i ko u stvari diriguje sta ce se u svetu i kada desavati. Ljudi ce opet reci, ne Crkva ne stoji iza svega, to su gluposti,ali meni je dosta vise koincidencija ove prirode. Mene su upravo ubedili.

Статус после којег треба угасити интернет и дефинитивно пустити ове ликове да нас извоште. Па мајку му јебем.