Ako kod nas napadnu to će biti BG.
Glavni cilj terorizma je da se izazove haos i strah i da se pokaže nemoć države. Zato se biraju glavni gradovi ili neki veći dogadjaji.
Ja jos uvek cekam da neko pozove Jugoslava Petrusica u emisiju pa da ga malo gledam. Nije gostovao nigde od juna na tv AS. A sve je znao za napad u Kumanovu.
jel to ima neki srbocetnicki sajt/forum/portal di se dobijaju informacije o imigrantima?
najludji gari napise proizvoljno koliko je uslo imigranata,pa onda ostali to sire dalje...
истина. ево седим кући, не излазим. јави кад изађу из србије.
Ako kod nas napadnu to će biti BG.
Glavni cilj terorizma je da se izazove haos i strah i da se pokaže nemoć države. Zato se biraju glavni gradovi ili neki veći dogadjaji.
ma svi su umesani.i ti koji nisu teroristi znaju ko jeste al cute
Ja jos uvek cekam da neko pozove Jugoslava Petrusica u emisiju pa da ga malo gledam. Nije gostovao nigde od juna na tv AS. A sve je znao za napad u Kumanovu.
U Grčku jutros rano došao veliki talas iz Turske.
Hahaha jebemvas ko koga jebe ovde komboi neki idukurac.
Ako nemaš nešto pametno da napišeš bolje ništa ne piši. Pa ja jbt iz skole sa telefona pratim situaciju sa imigrantima a vi ovde gluposti pisete!
To sto ne radite nista u skolici nije moj problemo.
Da posaljem 2.8 cetnika u Bih da nivelisemo za juce? Al jbg nisu efektivni toliko, oni samo noz. #Counter_strike
Ko ne uci???
Samo sto imam peticu iz gepgrafije pa kuliram na dvocasu.
Rasni imaš li braće ili sestara?
Ne lazi sad je mali odmor.
Nemojte spemovati
jel to ima neki srbocetnicki sajt/forum/portal di se dobijaju informacije o imigrantima?
najludji gari napise proizvoljno koliko je uslo imigranata,pa onda ostali to sire dalje...
Rts kae da ulazi 1k dnevno. Da jedan bude zadrzan 5h. Al sta rts zna, koji je otisao dole, valjda rasni iz federacije zna.
napisao srbIN94 na forumu "srbija srbima".on zna
Sad su najebali, sad ce moci odsecanje glavudza samo preko vhs-a da emituju.
Glupane ovo su podaci CK.
A to sto rts kaze nije tacno. Na rts kazu i da su vece plate i penzije. I da je Vucic proveo reforme
Koliko ih ulazi po tebi dnevno u Srb samo to mi reci?
One male bebe sto nose imigranti, to su sve male nuklearne bombe i zovu se fat baby
Малоприје ушло 9600 преко Прешева
Асошијетед пресс