SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Sigurno preko 100 fat baby

2. GENERALE MOJ TI PUCAS U CIVILA

3. U SRB ih ulazi tacno onoliko koliko napisem, to su podaci iz CK, koje mi svaki dan šalje jedan lik kojeg znam a radi u CK.

4. to je neki anderkaver agent.daje tebi podatke kako bi nas ti na vreme upozorio.a mi ti ne verujemo.shvaticemo kada bude kasno.

5. хахахахааха

6. Verujete jebenom rts na kojem su javili takodje da ni jedan terorista nije ušao u SRB.
    Zato je i Vučić na vlasti jer je narod debilan.

7. „Посреди је глобалистички пројекат дестабилизације већег дела европског континента – пут ка неутралисању или „репрограмирању“ држава и нација, промени демографске слике, разарања још оно мало преосталих хришћанских вредности, изазивања трајног али контролисаног хаоса, појачавања вишедимензионалне вођене кризе којом се филигрански управља из једног центра и стварања услова (терористички акти, побуне, економски колапс и др.) за избијање једног или више ограничених или тоталних оружаних сукоба са фаталним последицама, у којима ће се сви тући противу свих

Pročitajte ovaj tekst i sve će vam biti jasnije.

8. A MOŽDA ONI ŠTELUJU PODATKE DA BI DOBILI VIŠE AMBASADOR ĆEBADI DA NOSU KUĆI?

Imam savršen plan, nazvaćemo ga "SIRIJCI MARŠ U SIROGOJNO".

Lepo zabranimo muškima da budu migranti, samo žena i deca, bradonje nek brane otažbinu, samim tim nema 4.8 terorista dnevno da uđu u EU, pa nema ni terorizma. Plus se u EU ubacuju žene koje ne bi bile ekstremiste, jer koji bi muslidža dao ženi da se približi alahu tako što rascepa bubce svoje i ljudima oko njega, a i videle bi šta EU ženske imaju, da ne moraju da nosaju kese na glavi, sem ako su baš gabori jbg, da mogu ako hoće da rade šta god hoće. Samim tim će se povećati % žena u Evropi, pa će biti veća šansa i vukajlijašima da jebu. Deca ko deca, stvaraju se nove Ibrakadabre, batina je mečku naučila da igra, lako će se odviknuti da jedu Kabulski pilav pored kinder buena. A preko 12 nisu deca, oni idu u rat, kako su mogli u partizane, mogu i sad.

A u Siriji sve same muškarčine, ima da se poubijaju na jen dva, kad se uzvrpolje od nejebice, to ima da seva samo, ni ne moraju ih čačkati bombama.

http://memecrunch.com/meme/1GPUO/victory-is-ours/image.png

9. ne moraju da nosaju kese na glavi, sem ako su baš gabori jbg

ahahahahahahaha

10. Sad idu muškarci da bi dobili azil a kad dobiju azil mogu dovesti čitavo pleme iz Sirije koje im je kao porodica. Islamizacija Evrope je u punom jeku.

11. jel imas neki plan kako moze da se spreci ili je to sto pricas(pises) samo mrtvo slovo...

12. Pa ja imam plan, samo se ove levicarske picke ne bi slozile.

Fino proterati ih tamo sve, ne samo ove stomsu sad dosli, nego i one od ranije. I poslati ratne brodove kod obala Grčke. Bugarima dati pare da imaju snajperiste na ogradi.

13. ма нема решења за ове имигранте. просто младом човеку остаје да бира, боље све или ништа.

14. oces ti ici da ratujes?ili proterujes?

15. ма какав расни. он кад би смео, он би ушао у маочу ону тамо или како се већ зове.

16. Jedino bih ratovao ako bi ušli u RS i SRB. Na strana ratišta ne bi išao.

17. а занимљиво је да су разне теорије завере тотално уништиле међународни тероризам. шта год да направе, бомбе у метроу, авион у зграду и остало, ма то су све американци наместили, бла, бла. тако да су сад морали и да носе пасоше са собом, да урлају алахалах, убијају из највеће близине да би их људи напокон препознали као терористе. ово је један од ретких терористичких напада без теорија да се у ствари није ни десило или да је полиција наместила и сл.

18. хаха тачно, међутим и овде чак има теорија да је фолс флег итд, чини ми се да се крећу око тих нађених нетакнутих пасоша. мада и да је фолс флег, ко да је неопходно поставити пасош сирије или било кога.

19. Lol imas teorija koliko oces, samo citas pogresne medije.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.