SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Посреди је класична „false flag“ или, у преводу, акција „лажна застава“, како би се према опробаном рецепту обезбедио ваљани повод и, подразумева се, медијски и на све друге начине диригована подршка целокупне светске јавности за озбиљнију интервенцију западне алијансе на Блиском истоку, у Сирији и, рецимо, у Ираку. Управо удари француских авиона по циљевима у близини града Раке, који су полетели са носача „Шарл де Гол“ (гле чуда, баш се ових дана, пре терориристичког удара на Париз, приближио сиријском територијалном мору), потврђују напред наведену тезу.

2. I poslati ratne brodove kod obala Grčke.

HAHAHAHA VEC CITAM NJEMACKA NUKLEARNA PODMORNICA POTOPILA ALASA U JONSKOM MORU ZBOG SUMLJE DA JE SVECOVAO KILO IPO BAKALARA I JEDNOG VATROM OSMUDJENOG SIRIJCA

3. E Davide na to sam i ja mislio.

4. Уколико неко до сада није чуо да глобални владари света више деценија изводе сличне акције за које имају маштовите називе – „лажна застава“, „црне операције“, „џокер акције“, затим, „асиметрично ратовање“ а у последње време и „хибридни ратови“, и да се јединствени оперативни пројекат под којим се све то одиграва назива – „Гладио“, те да је разоткривен негде још почетком 80-тих, прво у Италији, а затим 90-тих у још неколико западноевропских земаља, онда препоручујем да што пре прочита књигу „Тајне НАТО армије – Операција Гладио и тероризам у Западној Европи“, аутора Данијела Ганзера, швајцарског професора историје на Универзитету у Базелу. Човека који је успео да дође не само до података о наведеној тајној или још прецизније, организованој паравојсци, већ и до оригиналних докумената у вези са тим.

5. хахахахаха који цар јебем ти

http://imgur.com/Qk3vfRo

6. Jedino bih ratovao ako bi ušli u RS i SRB. Na strana ratišta ne bi išao.

Ja bih isao jedino na granicu sa bih ili cg, bolje cg, samo danasnjeg Mihu Kertesa da upoznam, nebo je granica!

Ima ko glisere na zajam?

7. Bugarima dati pare da imaju snajperiste na ogradi.

U bugarskoj trenutno imaju discipline Jahanje sirijca na 100m, sutiranje avganistanca u dupe u dalj, i bacanje iracanina sa mosta. Nece tamo da se pravi guzva. Sem tog, dati bugarinu pare... Preterao si.

8. лол, ок, није да нема него је подигнуто на неки много виши ниво. сад постаје и тешко пратити.

9. Ima ko glisere na zajam?

Imam ja dva nego su mi u radu, vozim neke petarde za francusku, ide roba jednako...

10. Te teorije zavere najčešće pominju muslimani, misle ako su oni namestili Markale da svi rokaju svoje ljude, ali ima i naših primeraka idiota.

11. Ma ja bi sve to pobio jebeš im mater

12. хахахаха али пази ово, шарли ебдо што је навуко беду на целу француску лооол, буквално чуди ме да им није неко реко искулирајте молим вас побиће нас све, исис наводи као један од главних разлога зашто гађају париз, то што шарли црта мухамеда, јесу ли после напада на шарли цртали још баш ме интересује?

иначе нисам знао да су овако лудачки се подсмевали овом руском авиону баш неверица колко су прсли.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1495602617435372&set=p.1495602617435372&type=3&theater

13. koliko se ja secam,crtali su.
    sve u svemu,mislim da im je veci razlog to sto ih ima pun kurac tamo i sto mogu zapazenija sranja da prave.da se desilo u nekoj moldaviji,boleo bi kurac evropu da kuka.

14. Boleo bi ih kurac i da se kod nas desilo.

15. SokOdZove
    Ma ja bi sve to pobio jebeš im mater

Šta dobijaš time?
    Par isturenih glupana a oni koji ih pujdaju zaštićeni
    Mnogo će ih više boleti ovo što FRA ministar unutrašnjih poslova Bernar Kaznev ima nameru da provuče kao zakon
    Pozatvaraće sve džamije gde se skupljaju islamisti i proterati sve hodže koji propovedaju mržnju
    To je predlog Le Penove, možda i prodje sada posle ove frke

16. Ja nemam ništa protiv muslimana sve dok su nam najbliži u Maloj Aziji.

17. Crtali su al "umerenije" i manje, nešto poput toga da Blic objavi "nema cenzure u Srba", a kao dokaz navede to da Blicstrip pljuje političare, čak uglavnom Vučića.

18. A kad je pukla petarda pogaziše i cveće i vence.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.