Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
А муслимани користили бубњеве вековима.
1900 ušlo danas.
Najmanje 1,9 terorista je na teritoriji Srbije.
10 fat baby
Stoka u turskoj vikala alahu ekber za vreme minuta ćutnje. Mislim boli me kurac za FR, ali ovi su stvarno životinje.
Od 2500 Bosanaca i Hercegovaca koji su se nalazili u Dublinu na stadionu Aviva, na video snimku se čuje njih možda 5-6 kako uzvikuju "Palestina". I to je neki kriterij da sudite o nekom narodu?
Čitajte komentare na najčitanijem portalu u BiH (klix.ba) na ovaj članak, pa donesite sud kakvo je mišljenje Bosanaca o ovome.
http://www.klix.ba/sport/nogomet/za-vrijeme-minute-sutnje-na-utakmici-u-dublinu-bh-navijaci-uzvikivali-palestina/151116165
P.S. Prije više od pola sata Index.hr je objavio vijest da je došlo do eksplozije u Nigeriji, više od 30 mrtvih, 80+ ranjenih. Zašto Bild, Suddeutsche Zeitung, NDR, CNN, BBC i ostali ne javljaju o tome? Hoće li sada na FB biti zastave Nigerije? Licemjerstvo.
Žao mi samo nevinih ljudi koji stradaju širom svijeta, počev od zadnjih u Nigeriji, preko Parižana, Sirijaca, pa do ne znam ni ja koga više u svijetu. Bolje smirite strasti i racionalno razmišljajte, širenje mržnje je nešto najmanje potrebno u ovom trenutku.
ali ne kapiram koji kuras salju pretece poruke i upozoravaju ih kad vec hoce da im naprave havariju zasto to rade to ne mogu skapirati i to nisu ucene neke nego onako otkrivaju im gradove gde ce praviti sranja
Raznesi se na nekom drugom mestu, nemoj na vukajliji.
Kakvi Bosanci i Hercegovci? Samo balije i to BHF sve iz dijaspore mudonje koje u Zenici batine dobijaju. Nikad neće biti unitarna BIH, zapamti nikada.
Чисто заваравање масе и уношење додатне панике. Они, који стварно планирају и изводе акције, раде то без најаве и направе их на местима која и не помињу.
Moji prijatelji Slaven, Željko i Branko ne misle tako. ;-)
A iskren da budem, meni je svejedno hoće li mi se država zvati Bosna, Kambodža ili Nauru. Hoću da živim rahat i da ne mislim hoće li neka budala napravit neki džumbus da izginem k'o rasada.
Olaniče, valjda im to dođe kao neki psihološki rat, da im dokažu da mogu da rade šta požele. I onda kada uspiju u namjerama, ovi se prepadnu za sve ono što su ovi rekli.
Samo, pita li se itko zašto taj famozni ISIL nije ispalio niti jedan jedini metak na Izrael, a zna se da su jevreji najizraženiji protivnici u očima radikala? ISIL toliko spominje taj rat protiv kjafira (nevjernika), a nikad ništa za Izrael da objave.
Bilo kako bilo, rado bih otišao u neki ćošak svijeta gdje nema idiota kao što su ovi koji trenutno vode glavnu priču u svijetu. Šteta što takvog ćoška nema. Možda baš Nauru zvuči primamljivo. Eh...
https://i.imgflip.com/uatzx.jpg
Evo šta stvarno poturice misle o ovome.
Novi zeland ili nesta u njegovoj blizini.
Mrš balijo, 3 metra od Srebrenika imate tempiranu bombu, bolje da tamo gledaš nego da TI Srbe kritikuješ
Od 2500 Bosanaca i Hercegovaca koji su se nalazili u Dublinu na stadionu Aviva, na video snimku se čuje njih možda 5-6 kako uzvikuju "Palestina". I to je neki kriterij da sudite o nekom narodu?
Па јел и ти мислиш да један малоумни средњошколац представља мишљење цијелог српског народа?
Jbt zaključio sam da vi Izrael mrzite više od nas. U svakoj zaveri vam je Izrael.
-Izgubili smo od Irske 2:0
- Ma to su ovi čifuti nešto sjebali
-Nešto je loš kupus ove godine
- Čifuti ozračili
Nismo isti nivo da mi tako psuješ, tj. laješ, prijatelju. ;-)
A ti kod Srebrenika su nečija tuđa briga (tvoja, SIPA-ina, federalna, državna, američka, EU-a, ...).
Ja hoću u Nauru. :-)
Šta kaže Islamska zajednica u BIH na mudžahedine u Maoči?
u bgu bila neka dojava za teroristicki napad letos seacm se pandura,specijalaca zilion je bilo po mostivima i svugde,ulicama,bas su iscimali ih,...nista nije bilo na kraju,ko zna ko je uopste i slao tu dojavu
@fender,nije bas tako mnogo puta su i ispunili ono sto su najavili
@champy,psiholoski rat a u stvari samo sebi otezavaju posao
Evo vidite ovo je tipično ponašanje balije koljača.
Samo nek je raja složna političari nas zajebavaju, treba raja zajedno da živi u istim smo govnima.
I onda dodju protesti i popale pola pederacije jer hoće ukidanje RS, a protestuju kao zbog teške situacije.
Jok. Bar ja ne mrzim, to nije u skladu sa mojim načelima i vjerovanjem. Mržnja ne postoji u meni, ni prema Izraelu ni prema Srbiji, ni prema nekome desetom.
Ono što vam pokušavam reći jeste da je potrebno razmisliti iz više uglova o nekim stvarima, a ne držati se pravca i ne gledati lijevo-desno. Uvijek je masa bila lako upravljiva, fazon je biti pojedinac, samostalan i neovisan.
I ne treba mi to da mi neki tamo Skočko psuje po forumu, idem ja da spavam, valja radit sutra. Preporučujem i ostalima da probaju, manje će vremena imati da misle na nebuloze.
Ugodnu noć želim.
Pozdrav i tebi iz komšijske države.