SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. U BOGOVADJI JEBENOJ IMA VOJNI OBJEKAT SA PODZEMNIM SKLADIŠTEM A PUŠTAJU ISLAMISTE DA SE TUDA MOTAJU

2. A zamisli kako lepa mesta daju islamistima da bleje "Bogovađa", i "Bela Crkva" lol.

3. Bogovadja ima taj centar jedno 10 godina.

4. Al sad su se nakotili pa spavaju i pored centra.

5. dA (na prva dva posta)

6. Gde su bili ovi Arapi, Hindusi i čamuge da brane Obrenovac? Pitam ja vas!

7. Требали смо њих умсето џакова да стављамо

8. Otkrio sam značenje korijena riječi i uzbuđeno vam objašnjavam da DŽ-H-D ne znači "sveti rat".

9. Ja ne znam jeste li vi mentalno zaostali ili samo nepismeni, ali vaše dete ima veće šanse u klešovanju oko ulaska u voz ili umiranju od gladi u čekanju azila nego u Siriji, u pitanju je građanski rat, ne rat do totalnog istrebljenja

10. Natasa kandic ovog sajta.

11. hahahhahahahhahahahahhahahahhaha hahahahhahahah šasam reko eeee
    hahhahahahahahahha

12. U pitanju je kurčina od rata jer više se u Siriji i tim kurcima ne zna ko koga kerebeči (da se skečovito izrazim ko Žika Pavlović) i ko napada čiju teritoriju i ko je zapravo na čijoj strani.
    Da sam ja Sirijac i ja bih otišao.

A treba ih naseliti u Srbiju i Republiku Srpsku, imamo zemlju koju niko ne obrađuje, svi samo cvrljuču kafe i seru i pametuju i niko neće prstom da makne a da mu je otići u Njemačku. Daj narodu nek sebi obrađuje, gladni su. Al stvarno gladni

13. alo bre s kojim pravom se ovi bodu na autobuskoj to može samo na stadionu il na riveru

14. Dobro je dok se medjusobno tuku. Kasnije ce biti zajebano.

15. Pa i nije toliko teško pratiti rat:
    SAD i Turska sa pobunjenicima
    Asad sa Kurdima plus Putin koji ga loži al gleda da izvuče guzicu odatle što pre
    ISIS kao treća strana

16. Koji kurac deca i žene jeste kršteni oni su tu samo kacu kamere u blizini
    Osim ako deca znaju da barataju mačetama onda priznajem jedem govna

17. I ovo što tibor kaže treba da guraju baklje pandurima u usta da budu čru hardkor

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.