SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Liban rejduju Izraelci kad su smoreni (tako je i postao muslimanska država), u Emirate ne mogu jer moraju da prođu kroz Saudi Arabiju koja je vahabijska

2. Kacu već na moru care što ne idu u italiju npr ili u francusku zašto preko grčke i onda treba prejebati pola evrope do obećane zemlje dojčland

3. Što ne idu u Italiju jebem im mater imaju obale stotinama kilometara. Taman iz Libije brodom. Nego debil ide iz Libije do Turske p u Grčku pa kod nas pa u Madjarsku pa u Nemačku.

4. Trebamo poslati donaciju karata Evrope u Afriku da skapiraju da ne moraju ići ovuda.

5. Zato što je do Kipra potrebno izdržati plovidbu od minimum 2 dana bez vode i hrane, onda preći Kipar i ne nastradati, pa preći još nekih nedelju dana na otvorenom moru dok stignu do Italije i to sve pod uslovom da ne nastradaju u burama koje su česta pojava oko peloponeskih prstiju i na granicama Tarantskog zaliva

6. A što svi govore bez hrane i vode. Kad već imaju po 15k evra što ne mogu imati i hrane i vode u brodiću.

7. Da bi prošli kopnom do Libije moraju putovati nekoliko meseci, proći Izrael (lol), proći Egipat gde je isto žarište sukoba, takođe i Libiju, zatim ploviti 2 dana do Lampeduze i moliti more da ne pošalje buru južno od Sicilije (oblast sa najviše bura na Mediteranu)

8. Kurac nije teško jer nije tako jednostavno.

Faktički jesu dvije strane ali svaka gravitira svojima.
    Al Nusra front se malo-malo pobije sa Jarmuk mudžahedinima jer ne daju svoja polja, ISIL dere svojim tokom i cilj im je da naprave kalifat, boli ih kurac za Asada i pobunjenike, Kurdi imaju jedinstvenu šansu da naprave Republiku Kurdsku i svi se presele u Rojavu...

E dakle, SAD su sa Kurdima i Turcima u borbi na strani pobunjenika, Turci jedva dočekali šansu da udare po Kurdima, Kurdi tuku po ISILU jer ovi hoće u Tursku, SAD de facto je protiv ISIL-a, Al Nusra je uz Amere al protiv Irana, Hezbolah je uz Iran i Asada a i Hezbolah je faktički uz Al Kaidu (što je Al Nusra, jelde?) al eto ograđuju se od bombaša samoubica, Al Nusra je van Sirije zakleti neprijatelj Amera dok unutar Sirije ratuje protiv Asada uz Amere, Alaviti ratuju protiv umjerenih šiita, dok suniti gledaju da ih sve okupiraju... Jebena politika.

9. Ako hoćeš voditi čamac sa hranom i vodom, možeš prevesti maksimalno 2 čoveka po brodu, što znači da bi migracije bile beskonačno duge, a nije baš da im se ne žuri

10. ma nek rade sta god oce samo da nam ne jebu zene

11. Skočimiše, imaš dobre podatke, ali ih nisi sistematizovao, zato te zbunjuje, napiši rečenicu po rečenicu na papir i sastavljaj priču (znam da zvuči retardirano al daje rezultate)

12. Kad sistematizuješ dobiješ 2 strane sa 200 zajedničkih prijatelja i neprijatelja.
    A to jevrlo jebeno kad si na frontu, tad pucaš na svakog ko naiđe, jbg.

Plus na sve to što je ISIL zvanično kao sam a Saudi stoje iza njih jer su ista sekta jebena. A vamo kao bombarduju položaje kalifata?

13. Ja nekako ne mogu da kupim priču da ljude koji u dzepu imaju 10ak iljada evra tovare u brod bez hrane i vode ko poslednju stoku al ajd
    Neoboriva činjenica je ta da beže od rata a bodu makedonsku policiju a i kolju se među sobom ko što vidiš u bgu
    Ček još malo kad dođe zima biće dojaja kad krenu da kradu

14. U Siriji je najbpolje imati 5,6 uniformi u kući.

15. Jako je teško reći da li je ISIS vahabijski, jer Saudi ne bi dozvolili tek tako da budu iza nekakvog proglašenog halife (koji koliko ja znam nije ni mirza ni sajid)
    Izbeglice putuju bez hrane i vode zbog:
    1) potrebe transporta, što sam malopre objasnio
    2) potrebe za očuvanjem novca (ko zna šta će im se desiti do azila)
    3) nemogućnosti efektivnog snabdevanja hranom (sami bi sebi stavili mete na leđa jer bi obe zaraćene strane znali gde se nalaze na osnovu isporuka hrane)
    Incidenti se dešavaju jer:
    1) Zemlje EU su mahom potpisale Dablinski sporazum
    2) ostale zemlje na Balkanu nisu

16. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=08&dd=23&nav_category=12&nav_id=1030399

"Potrebno je da mnogo radimo dok ne dođe zima jer će uslovi onda biti mnogo teži. UNHCR stoji rame uz rame sa Srbiju, i EU je spremna da pomogne, i Ruska federacija i SAD. Smatram da će Srbija dobiti pomoć koja joj je potrebna i koju traži. Saradnja sa srpskim vlastima je veoma dobra.

Eo valjda je jasno da od puta preko mađarske nema ništa i da će prezimiti kod nas.Dakle mi da hranimo izbeglice rata koji su oni zakuvali.
    A pazi ovaj deo hehe

Tokom 90-tih smo pomagali da se izbori sa posledicama ratova i sada sarađujemo odlično na rešavanju problema izbeglica. Imamo pomoć civilnog društva i građana koji pomažu izbeglicama. Sve je to potrebno da bi se sprečila humanitarna katastrofa

Tako što dozvoljavamo kroatskoj da se srbi osećaju ko židovi u vreme hitlera i ne dozvoljavamo da se vrate u ljepu njihovu kekekeke

17. Mamu im jebem dabogda im se svi Srbi preselili u Ameriku da im sjebemo državu.

18. dusane otvori sobu jbt

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.