SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Kud se Koštunica povukao iz politike, imao bi moj glas po ko zna koji put.

2. Kapiram da mu je pičkousti platio kao i Tadiću da sjebe DS.

3. Realno koalicija voja-kostunica pa da izadjem na glasanje ovako njah

4. Zamisli ostanu ova govna i osnuju neku sirijsku stranku i sjebu vučića hahaha
    Ili ih radikali pridobiju da za njih glasaju lololo

5. Jeste vi normalni, samo 500 je zatražilo azil u Srbiji. A dobiće ih 250 ili 100. Boli ih kurac za Srbiju, samo vas picousti spinuje, sa ogromnim uspehom, koliko vidim.

6. ma ne spinuje nikog brate rasni se zajebava bas neko misli da oni oce da ostanu u srbiji i rade za 250e kad mogu da predju jos 2-3 granice i rade za 2500e...

7. tacnije jednu granicu...

8. Ja na blicu procitao da ih je 87 000 trazilo azil. Odakle tebi taj podatak.

9. Brate, ovi spinuju tri četvrtine ljudi u ovoj zemlji, samo čekaju da se ovako neka sočna priča, zanimljiva a bez političkih posledica pojavi, pa da je puste, a važne stvari se ne pojavljuju u vestima, jer, zaboga, MIGRANTI SU OVDE PANIKA HRIŠĆANSTVO EVROPA ISLAMSKA DRŽAVA PIČKA MATERINA!!!

10. A i ti si naivan ako mislis da svaki 10 od tih nije terorista, ili ce izrasti u jednog...

11. Zašto pričati o izborima kaće ovce opet da ih izglasaju sa preko 50% nema smisla ni pričati jbg

12. Eh vidimo se za 3,4 godine kad ovi sagrade dzamiju pored knez mihajlove, a da vec ima jedna.

13. Ja na blicu procitao da ih je 87 000 trazilo azil. Odakle tebi taj podatak.

Čitaj, Rasni, i ne veruj Blicu
    http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=194581

14. UNHCR je rekao da je bilo 9 000 mrtvih u Srebrenici pa nije. I ne oguce je da je uslo samo 83 hiljade kad ih je samo juce uslo izmedju 5 i 7 hiljada.

15. Pazi Dusane nisu ljudi tolike ovce koliko im je los izbor, kad pogledas realnu sliku Vucic tu dodje kao neko najmanje zlo, jer ko bi mogao jos da glasa za Cedu, Canka, Djilasa itd koji su se svim silama trudili da se zgade ljudima, a opet ako ne izadjes da glasas tvoj glas se deli medju njima, sta god uradio nisi ispravno postupio xD

16. Не мора јебено ни да чита, нек само замисли ситуацију како 87 000 имиграната чека у редовима да тражи азил.

17. Brt glasas za zavetnike ili za seselja, a mozda i naprave patriotsku koaliciju.

18. I ne oguce je da je uslo samo 83 hiljade kad ih je samo juce uslo izmedju 5 i 7 hiljada.

Ne priča se o izbeglicama u tranzitu ka EU, već ljudima koji su podneli zahtev za azil ovde. Moguće je i u Srbiji podneti zahtev za azil za neku zemlju u EU. Postoje konzulati i ambasade, jel. Čitati, razmišljati, pa onda pisati, jbg.

19. Što bi jebeni novinar lupio cifru od 87 hiljada?
    U jbt ne znam o čemu da pišem danas aj da izmislim 87 hiljada ljudi koji hoće da ostanu u Srbiji.

20. 500 zahteva
    70 k trenutno u Srbiji pozz

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.