U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Rasni, imaš oči, pa čitaj. Funkcionalna pismenost se ovde proverava. Šta nam govori TANJUG-ov članak? Prepričavanje na nivou osnovne škole - zakazalo.
Није лупио новинар цифру него ти још ниси научио да читаш шта пише иако учиш 3-4 сата дневно.
Brt nisam ni procitao tanjugov clanak jer smatram da je sranje.
Ja ne mogu da verujem da se vi pecate na rasnog, il vam je samo jako dosadno pa ga zabavljate
блиц је прави медиј за тебе то је сигурно
Od skoro 100.000 izbeglica koji su prošli kroz Srbiju, 83.000 njih zatražilo je azil. Od toga je samo 500 zatražilo azil u Srbiji (da ostanu kao azilanti u Srbiji - ko ne razume), ostali su u Srbiji tražili azil od ambasade ili konzulata neke druge države. Što je ovo teško skapirati, nemam pojma, da me bog ubije...
Pa jbg otkud ja znam da mogu i ovde traziti azil za nemacku.
A sta ce biti sa njima ako ih npr nemacka odbije a oni i dalje u srbiji. Oce li ostati?
Neće, sve će ih poslati u Republiku Srpsku.
Boli nas kurac eto nama dobrog razloga da se svi doselimo u Beograd ahahha
Још једном питам исто питање, зашто србија да гости азиланте боље него што их гости белгија? Јесмо ми можда боља држава па имамо више пара да им поделимо или?
Upravo tako
Zato što Vučko gladi pičku Merkelovoj.
Zasto ih mi gostimo i pravimo im sigurne kuce a ostali ih tuku?
Ozbiljni pitam ovo, nisam u toku uopste.
Vlademare, jesi li ti toliko gulp, pa derištu kao što je Rasni obajšnjavaš nešto i ne samo nejmu nego i izdrkotinama kao što je Sranjka i slični takvi pacijenti ili namerno gledaš da previdiš činjenicu da su priučeni polupismneni trabunjatori?
Napushi se kurca ko slanina dima.
Hajde marš u pičku materinu.
Pokušavam da poštujem ljude, ma kakve gluposti pisali. Mada se zanesem u tome.
Ozbiljni pitam ovo, nisam u toku uopste.
Dođi kod Železničke u BG, pa da vidiš kako im pravimo sigurne kuće. Ovo što sad prave, finansirala je EU i srpsko-ruski humanitarni centar iz Niša, znači Rusi. Drugo, otkud ti to da ih svi tuku? Tuku ih u Makedoniji, a mrzi me sad da tražim slike privremenih izbegličkih centara koji postoje u Mađarskoj i Nemačkoj, baš u parkovima. Sa sve kontejnerima i velikim šatorima i cisternama s vodom i WC-ima. A ne da ih drže kao životinje, kao u ovom parku kod nas.
Posle ovoliko pisanja smo zakljucili da je onaj koji je protiv imigranata in a onaj koji je za njih out.