Ко последњи.......предражињо 16

1. gde si sekooooo,ajd pa šta ti je!?:))

2. Bila sa mužem na plesu,pa je bilo lepooo :))))
    Kao Fred i Džindžer :)) (šalim se)

3. ako,lepo,samo ti pleši...:)))

i ja sam plesao,ali po tastaturi....e seko seko,dok mi ne pukne film pa će biti gud baj....:)!!

4. Šta si se sad nazoljio,bato? Ko te najedio ? :))

5. Ma dođe,meni žuta minuta,"posle još jedne večeri tuplenja u prazno,sa...":)))

samo ti uživaj,seko,nisi ništa propustila!!:)))

6. E,da znaš da mi je bilo divno veče!Odavno se nisam tako dobro osećala u svojoj koži! :)Kad bi tako bilo malo češće..:)

7. Gogo,iskreno,ponekad je ipak bolje živeti u pravom svetu, ovaj virtuelni ubija....ipak pravi svet i događaje u njemu,ništa ne može da zameni!:)))

8. baneee :))) nemoj da se jedis!!
    doci ce proljece i sunce :)

9. Tačno.3D je ipak 3D! :) Al' teško je da se otkrpeljiš i od ovoga do bola! :))

10. Bane iskreno..pokusavaj sto manje biti virtuelan a sto vise od krvi i mesa i ne nazivaj ovo "svetom" jer ovo je sve ipak hardver i softver..ugodno ali nikako isto kao ono vani..

11. ma doći će merci,ali...:)

ne ubija mene zima, već hladnoća,pojedinih osoba....c c c!:)

12. E,pozdravljam vas,idem da knjavam :)))Laku noć ;)))

13. Takođe,Gogo,i svi ostali,odo i ja.......:)))

14. naidje to... ja kad dodjem u to stanje nadjem neki lud forum i procitam ga do kraja :))
    ili nekog autora sa smijesnim definicijama
    tako se oraspolozim svaki put
    evo i sad sam citala :))))

15. merci,lepo je to,ali dobiću proširenje zenica,od tupljenja u prazno..)))

....nebitno,verovatno ne shvataš...:)))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16. ok, mozda ne shvatam sta tebe konkretno muci... :)
    ali meni je ovaj sajt ko neka ziva knjiga sa zivim likovima koju nikad ne mozes procitati do kraja... i uvijek me oraspolozi kako god da me sjebe real life ili bilo ko iz virtuelnog svijeta...

17. lepo je to merci...i kod mene je to do neke tačke tako..ali kad TAJ lik treba preseliti u stvarni svet.......,SVE SE ZAVRŠAVA OVDE!!!!:(

18. ne mora da znaci... ja poznajem neke ljude u real life koje sam prvo upoznala preko neta
    sve zavisi kako ljudi gledaju na to...

19. http://www.vizioshop.com/proizvodi_big/18000/18205.jpg

E, recite Zeki da je ponekad čak malkice i voluckam. Al samo malkice, da se ne primi.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.