Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
:ironično:
Uuuu, izvini stvarno što sam pitao
ne ljutis se?
Ko se ljuti, uvalim mu kruti
znate kakva sam i mislim da je to najbitnije...znate da imam zelenee oci i kestenasto braon kosu....znate i moje dimenzije...:)))
zar nije dovoljno..
znate i da sam na desnoj strani dunava...
Ne znam stvarno ko to zna, ja recimo prvi put čujem te stvari.
Ovo sam te pitao, jer si i ti i sto pitala mene juče i dobila odgovor bez ikakvih problema... mada, nije uopšte ni bitno, zaboravi.
pa jesi li ovim zadovoljan?
misim ne ljuti se ali ne zelim bas sve da otkrivam o sebi...
Zar je toliko bitno ko je ona?
ti se uvek pojavis kad neko pokusava da otkrije nesto o meni....
ok psv reci ti meni ko si i sta si i kako si i zbog cega si?
tu tu, bi bip, što bi rekao moj drug muerrrte. Sad da ti kažem, zar je bitno uopšte ko si ti citiženka?
xaxa
xvala
jel se secas sta si mi obecao?
Predrazinjo, i neki ljudi mogu da ti potvrde autentičnost ovih podataka.
Potvrdjujem :)))
ok psv jel se secas sta si mi obecao?
A, da izvini, citizen.
Sad, nemoj više da zezaš, ili reci neke detalje o sebi, jer ovde se mnogi poznaju i lično, i često se sretnemo na okupljanjima. Niko te neće pojesti!
sto izbrisa postove...?
sta te konkretno zanima?
i ja živim na desnoj strani Dunava, ali to je toliko nebitno, imam toliko i toliko godina, i to je nebitno, bitno je samo jedno: DRUŽENJE
sta te konkretno zanima?