Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
svi odosee...nnneeeeeeee!!!
kakva je ovo greška u pravopisu?
ne kaže se predrazinjo, nego prIržinjo, cccc:))
xxaxaxaxax
kakav naziv......
promenili su ga...
nisu, hoću da budem PRIDRŽINJOOOOOO:))))
hocu ja da budem poslednja...:))
ja hoću da sam PRIDRŽINJO!!!
oces da zajedno budemo..odnosno ako jedna pobedi deli pobedu sa drugom..a ako druga pobedi deli pobedu sa prvom... ????
a sta kazes?
može, pridržinjo neka bude u sredini:))))
ajde...!
;))))))))
jadan on onda
šta ćee mu fali, voli on to:))
peđo, dolaz' ovamo da potvrdiš:)
ma pusti vidis da radi po ceo dan...jadnicak.. ;)))
samo nek se ne umori previše, trebaće mu snage:))
da,da...;)))
Lepo ste se izdogovarale, nemam nekih konkretnijih zamerki :)))
u pravo vreme...znaci slazes se??:)))
Slažem se k'o metar drva :)))
wau... ;)))
Za sreću je potrebno troje...
Utroje, utroje.... (veliki hit Nade Topčagić) :)))