Da morate biti zatočeni u nekoj TV seriji mjesec dana, koja bi to serija bila?

1. bome bi i ja voljela prošetati epizodom south parka.....zanima me kako bi mene nacrtali :P

2. saut park ili neka svemirska serija

3. гледао сам сад д труман шоу... зајебано је то...

4. Don Pio Eres u Ljovisni, najebo bih se svima keve i karao ljute dekiaodkinje.

5. ona serija kravate ili bilo sta advokatsko

6. Mumijevi. Da prcim Mumku i Malu Mu

7. Ja bih bio u hanibalu, nebitno kako, ili negdje sa tobom komad! Pozz

8. Ја бих у гејм оф тронс, али да не будем уштројен, да јебем много а квлитетно и да не умрем неком баш зајебаном смрћу као на пример:

СЛЕДИ ОПАК СПОЈЛЕР (не бих да вам кварим најлепшу смрт у серији)

Када Џофрија скењају оним лошим шприцером па се заљубичасти и добије епи напад. Или да ме избуше ко јадног Снијега.

9. razmisli malo matori...za mesec dana u gejm of tronu bi morao ljute stvari da radis da bi prezivljavao tamo gine svako u ljutim mukama svaku epizodu...
    dobro i u saut parku je tako haha al glavni likovi retko kad ginu i ne vrate se vise sve do sledece epizode,sta fali mesec dana ginuti i vracati se odmah sutra ujutru,barem ces se vratiiti nazad posle tih mesec dana

10. Što se tiče animiranih serija.

U nekom Ecchi harem animeu, ili u Saut Parku.

Što se tiče igranih serija.

U nekoj sa prezajebanom radnjom.

11. ja bi samo animirane jebes ove igrane,animirane brate odes u drugaciji univerzum od ovoga

12. Али оно, барем се нешто дешава... Јебеш два и по мушкарца у којима од како је Чарли рикнуо, пуштају онај смех иза сваке линије текста, па макар рекао неко срање тешко које је испод нивоа Панинаровог хумора.

Плус рибе имају добре сисе.

13. Ja bih bio u seriji Ksena: Princeza ratnica

14. Recimo u Sautparku bih voleo da blejim sa Towelie-em, da mu smotam novosadsku skaniju, od realnih serija padaju mi na pamet uglavnom neke sa kvalitetnim ženama, družio bih se sa: Sersei Lanister, ovom ribom što je žena Tajlera Velika iz mr robota, sa Odri Horn iz Twin Peaks-a, zatim sa ženom Vudija Harelsona iz prve sezone True Detective itd itd.

15. U Riku i Mortiju bih bio nevidljivi posmatrač. Ala bih se naputovao....

16. ja bi uletila u bilo koju meksičku sapunicu i svima odala sve tajne......
    tko je kome otac, gdje je čija majka, tko je živ, tko koga vara....

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.