Paradajz pire

1. Hahaha e nek si mu rekao

2. Pa možda zna, ali nikad nije čuo LOL

3. stvarno šta izigravam više koji kurac

4. Ajmo, nema spama, ručkovne ideje okačite. Evo, danas ovako:

http://s24.postimg.org/9kyeocqr8/DSC00524.jpg

Uz ovo pasirani bijeli luk kao premaz, i kupus salata, vrlo sitno sjeckana, u bundevinom ulju i mrvici sirćeta.

5. U toj masnoći se kasnije prave druge stvari. I ne, nije škodljivo, Skočko.

6. Nije kad jednom jedeš, škodljivo je kad tri puta dnevno jedeš svaki dan.

7. Ne, to ne ostaje za drugi dan, od toga pravim obloge.

8. bravo selti
    razbijmo zabludu da mast ne valja
    jebo vas holesterol i ostale američke tvorevine

sinoć pravio pastu sa kockicama piletine, patlidžanom i crvenom paprikom, pa sve sjedinio paradajz pireom i smalo tomatina. za 20 min gotovo sve a jebe jako.
    danas sutra pravim mlince sa gorgonzolom i piletinom, skapirao sam foru da aleva paprika mnogo dobro ide u ovo jelo, naročito na gornjem sloju rokneš alevu i parmezan stvori se korica rskava ukusna mm

9. Alevu prvo pomiješaš sa koprom, tj. mirođijom i onda to baciš preko parmezana. Nagrize ga i ljubazno uđe u njega, proubaj.

10. E može imam mirodjije e, doduše suve ne znam dal si na svezu mislio. Devojka ne voli al bol me kurac, jesce, šta bi deca u africi dala za šaku mirodjije da poruckaju sa skakavcom

11. Osušene, ne svježe. A za skakavca ima recept, uzmeš povećalo pa ga na suncu polako pržuckaš, i kako crkava, tako postepeno dodaješ sve jače začine, znaš kakav bude, njam.

EDIT:

Devojka ne voli al bol me kurac, jesce

Pazi šta pišeš, Frojd vreba sa svih strana :-)

12. Frojd je prevarant i on će jesti

13. razbijmo zabludu da mast ne valja

Valja mast ali u ograničenim količinama.

Jer višak što ne ode u zdrave procese ode u zakrčenje krvnih žila, jal ti jeo svinjsku, guščju il margarin i maslinovo ulje, višak ne valja.

14. Skočko, nemoj meni o metabolizmu masti. Samo potroši tu masnoću u rad i znoj, i ne boj se nikakvih infarkta, moždanih, debljine i ostalih tzv. kancelarijskih, sjedećih bolesti.

15. jedi bez leba i neće biti viška pa makar jeo slaninu umesto čipsa na poslu triput dnevno

16. Meni ćerka jednom kazala da je slanina za intelektualce, a čips za ružne žene.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.