Insomnia

1. Ja kad idem u skolu dodjem iskole jedem malo se odmorim. 4 sata. Malo se pojebem po kompjuteru, uradim ako se sta treba uraditi po kuci, izdrkam. 7 sati. Učim malo se odmorim pa učim 9 sati. Večeram pa opet učim. 11 sati. Malo na kompjuter pa opet učim 2 sata. I onda opet rano budjenje.

A leti preko dana dokazano mogu da spavam od 5 do 7 uveče.

2. Ja kad idem u skolu dodjem iskole jedem malo se odmorim. 4 sata. Malo se pojebem po kompjuteru, uradim ako se sta treba uraditi po kuci, izdrkam. 7 sati. Učim malo se odmorim pa učim 9 sati. Večeram pa opet učim. 11 sati. Malo na kompjuter pa opet učim 2 sata. I onda opet rano budjenje.

3. Dosta tema je ispemovana. Kraj. Sad Rasni reci jos nesto fascinantno.

4. a kad idem u skolu dodjem iskole jedem malo se odmorim. 4 sata. Malo se pojebem po kompjuteru, uradim ako se sta treba uraditi po kuci, izdrkam. 7 sati. Učim malo se odmorim pa učim 9 sati. Večeram pa opet učim. 11 sati. Malo na kompjuter pa opet učim 2 sata. I onda opet rano budjenje.

5. Ja kad idem u skolu dodjem iskole jedem malo se odmorim. 4 sata. Malo se pojebem po kompjuteru, uradim ako se sta treba uraditi po kuci, izdrkam. 7 sati. Učim malo se odmorim pa učim 9 sati. Večeram pa opet učim. 11 sati. Malo na kompjuter pa opet učim 2 sata. I onda opet rano budjenje.

6. Ja kad idem u skolu dodjem iskole jedem malo se odmorim. 4 sata. Malo se pojebem po kompjuteru, uradim ako se sta treba uraditi po kuci, izdrkam. 7 sati. Učim malo se odmorim pa učim 9 sati. Večeram pa opet učim. 11 sati. Malo na kompjuter pa opet učim 2 sata. I onda opet rano budjenje.

7. ˙ǝčǝʌn 7 op 5 po ɯɐʌɐds ɐp nboɯ ouɐzɐʞop ɐuɐp oʞǝɹd ıʇǝן ɐ

˙ǝظuǝظpnq ouɐɹ ʇǝdo ɐpuo ı ˙ɐʇɐs 2 ɯıčn ʇǝdo ɐd ɹǝʇnظdɯoʞ ɐu oןɐɯ ˙ıʇɐs 11 ˙ɯıčn ʇǝdo ɐd ɯɐɹǝčǝʌ ˙ıʇɐs 6 ɯıčn ɐd ɯıɹoɯpo ǝs oןɐɯ ɯıčn ˙ıʇɐs 7 ˙ɯɐʞɹpzı 'ıɔnʞ od ıʇıpɐɹn ɐqǝɹʇ ɐʇs ǝs oʞɐ ɯıpɐɹn 'nɹǝʇnظdɯoʞ od ɯǝqǝظod ǝs oןɐɯ ˙ɐʇɐs 4 ˙ɯıɹoɯpo ǝs oןɐɯ ɯǝpǝظ ǝןoʞsı ɯǝظpop nןoʞs n ɯǝpı pɐʞ ɐظ

8. Ja kad idem u skolu dodjem iskole jedem malo se odmorim. 4 sata. Malo se pojebem po kompjuteru, uradim ako se sta treba uraditi po kuci, izdrkam. 7 sati. Učim malo se odmorim pa učim 9 sati. Večeram pa opet učim. 11 sati. Malo na kompjuter pa opet učim 2 sata. I onda opet rano budjenje.

9. 當我去學校來ISKOLA吃一點休息。 4小時。在計算機上的一個小他媽的,如果你做什麼,應該在家裡做,挺舉關閉。 7小時。我學習了一點休息和學習9小時。晚餐再學習。 11小時。計算機並再次對位教2小時。然後又早醒。

白天飛行證明了我可以睡5時至7時。

10. uradim ako se sta treba uraditi po kuci, izdrkam.

po kuci, izdrkam

izdrkam

11. Ketika saya pergi ke sekolah datang Iskola makan sedikit istirahat . Selama 4 jam . Sebuah apaan kecil di komputer , jika Anda melakukan apa yang harus dilakukan di rumah , brengsek off . 7 jam . Aku belajar sedikit istirahat dan belajar 9 jam . Perjamuan dan lagi belajar. 11 jam . Sedikit di komputer dan lagi mengajar 2 jam . Dan kemudian kebangkitan lagi awal .

Sebuah terbang siang hari terbukti saya bisa tidur 5-7 pm.

12. Toe ek skool toe gaan kom Iskola eet 'n bietjie rus. Vir 4 ure. 'N bietjie fuck op die rekenaar, as jy doen wat gedoen moet word by die huis, ruk af. 7 ure. Ek leer 'n bietjie rus en leer 9 uur. Aandete en weer studie. 11 uur. 'N bietjie op die rekenaar en weer te leer 2 uur. En dan weer vroeg wakker.

A vlieg gedurende die dag bewys ek kan slaap 5-7 pm.

13. আমি স্কুলে যেতে হলে ISKOLA একটু বিশ্রাম খেতে আসা. 4 ঘন্টার জন্য. আপনি বাড়িতে কাজ করা উচিত কি তাহলে কম্পিউটারে একটু ফাক, বন্ধ হেঁচকা. 7 ঘণ্টা. আমি একটু বিশ্রাম শেখার এবং 9 ঘন্টা শিখছি. সাপার এবং আবার গবেষণা. 11 ঘন্টা. আবার কম্পিউটার এবং একটি বিট 2 ঘন্টা শেখান. এবং তারপর আবার তাড়াতাড়ি জাগরণ.

দিনে একটি উড়ন্ত আমি 5 থেকে সন্ধ্যা 7 টা পর্যন্ত ঘুমাতে পারে প্রমানিত.

14. Ja kad idem u skolu dodjem isko jedem malo odmoriti. 4 sata. Malo se pojebem po kompjuteru, učiniti ako se sta treba uraditi po kuci, izdrkam. 7 sati. Učim malo odmoriti pa učim 9 sati. Večeram pa opet učim. 11 sati. Malo na kompjuter pa opet učim 2 sata. I onda opet rano buđenje.

A leti preko dana dokazano mogu spavati od 5 do 7 navečer.

(Ako pozelite da prevodite, ovo je Hrvatski)

15. Preprevedeno na translejtu hahaha
    Када сам ишао у школу дошао Искола једе малу паузу . За 4 сата. Мало курац на рачунару , ако радите оно што мора да се уради код куће , дркам . 7 сати . Научио сам се мало одморити и научите до 9 сати . Вечера и поново учити . 11 сати . Мало на рачунару и поново учи 2 сата . А онда опет рано буђење .

Мува током дана доказао сам могао да спавам 5-7 пм .

16. Mgbe m na-aga akwụkwọ na-abịa ISKOLA eri obere ike. N'ihi 4 awa. A obere na na na na kọmputa, ma ọ bụrụ na ị na-eme ihe e kwesịrị ime n'ụlọ, jerk apụ. 7 awa. Amụtala m na a obere ezumike na-amụta 9 awa. Nri Anyasị na ọzọ ọmụmụ. 11 awa. A bit na kọmputa na ọzọ na-akụziri 2 awa. Na mgbe ahụ, ọzọ n'oge edemede.

Na-efe efe n'ụbọchị gosipụtara m nwere ike na-ehi ụra si 5 7 pm.

17. ucim malo odmoriti

hahhahah jebeni Kroati

18. Kada sam išao u školu dolaze škole jesti malo odmora. Za 4 sata. Malo jebote na računalu, ako radite ono što treba učiniti kod kuće, drkaju. 7 sati. Učim malo odmora i učenja 9 sati. Večera i ponovo studija. 11 sati. Malo na računaru i ponovo učiti 2 sata. I onda opet rano buđenje.

Leteći tokom dana Dokazao sam da spavam od 5. do 7. sati.

Bosoooonska veryija gugel trenslejta

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.