Insomnia

1. Leteci tokom dana AHAAHAHAHAHH

2. ווען איך געגאנגען צו שולע געקומען שולע עסן אַ ביסל ברעכן. פֿאַר 4 שעה . א ביסל שטעכן אויף דיין קאָמפּיוטער , אויב איר טאָן וואָס האט צו זיין געטאן אין שטוב, צי אַוועק. 7 שעה. איך געלערנט צו אָפּרוען אַ ביסל און לערנען צו 9 שעה . דינער און רעלעאַרן . 11 שעה . א ביסל אויף די קאָמפּיוטער , און דעמאָלט געלערנט פֿאַר 2 שעה. און דעמאָלט ווידער פרי ווייקינג .

פליעס בעשאַס דעם טאָג פּרוווד איך קען נישט שלאָפן 5-7 PM.

3. И кад идем у се мало Сколу додјем исколе једем одморити . 4 сата . Мало по се појебем компјутер, урадим ПО ако се шта треба урадити да идем кући , издркам . 7 сати. Одморити па се мало Учим Учим 9 сати . Вечера па опет учим . 11 сати. Мало опет на годишњем нивоу КОМПЈУТЕР уцим 2 сата . И онда опет Рано будјење .
    Контра преко дана могу да Доказано да спавам од 5 до 7 увеце .

SASRPSKOG NA SRPSKI

4. Melatonin 1 mg
    I dobro zamračena prostorija.

5. Ja kad idem u skolu dodjem iskole jedem malo se odmorim. 4 sata. Malo se pojebem po kompjuteru, uradim ako se sta treba uraditi po kuci, izdrkam. 7 sati. Učim malo se odmorim pa učim 9 sati. Večeram pa opet učim. 11 sati. Malo na kompjuter pa opet učim 2 sata. I onda opet rano budjenje.
    A leti preko dana dokazano mogu da spavam od 5 do 7 uveče.

6. Hajde marš u pičku materinu.

7. Demi zasto trolujes teme? Klasican si hrapavac

8. Ja kad idem u skolu dodjem iskole jedem malo se odmorim. 4 sata. Malo se pojebem po kompjuteru, uradim ako se sta treba uraditi po kuci, izdrkam. 7 sati. Učim malo se odmorim pa učim 9 sati. Večeram pa opet učim. 11 sati. Malo na kompjuter pa opet učim 2 sata. I onda opet rano budjenje.

9. Hajde marš u pičku materinu.

10. Ja kad idem u skolu dodjem iskole jedem malo se odmorim. 4 sata. Malo se pojebem po kompjuteru, uradim ako se sta treba uraditi po kuci, izdrkam. 7 sati. Učim malo se odmorim pa učim 9 sati. Večeram pa opet učim. 11 sati. Malo na kompjuter pa opet učim 2 sata. I onda opet rano budjenje.

11. Hajde marš u pičku materinu.

12. Ja kad idem u skolu dodjem iskole jedem malo se odmorim. 4 sata. Malo se pojebem po kompjuteru, uradim ako se sta treba uraditi po kuci, izdrkam. 7 sati. Učim malo se odmorim pa učim 9 sati. Večeram pa opet učim. 11 sati. Malo na kompjuter pa opet učim 2 sata. I onda opet rano budjenje.

13. Ja pijem rivotrile, odspavam po 5-6 sati.

14. iz zavisnosti u zavisnost... eh...

15. Ja kad idem u skolu dodjem iskole jedem malo se odmorim. 4 sata. Malo se pojebem po kompjuteru, uradim ako se sta treba uraditi po kuci, izdrkam. 7 sati. Učim malo se odmorim pa učim 9 sati. Večeram pa opet učim. 11 sati. Malo na kompjuter pa opet učim 2 sata. I onda opet rano budjenje.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.