Prijava

Хари, Риха, Брка, Студент, Живац одокативно на прву.

Skočimiš - prvobitni nadimak bio je 'Ušata pustinjska lisica'. 'Pustinjski skočimiš' sam dobio na teolovim serverima gdje smo pičili CS do iznemogosti. Strašno sam igrao dd2 i kretao se skokovima jer sam igrao na krš opremi pa mi bilo lakše da pičim bani hop. I krenu tako 'vidi ovog, skakuće ko skočimiš' i tako evolucijom dođosmo do Skočimiša.

A u rillajfu me zovu Mrvica (jer sam mali i sitan), Benja, Dušica (tako me zovu cure sa faksa), Jovin (tako me zove ekipa iz osnovne i dan danas, nastavnik fizike me zvao Jovin jer mi ćaća Jovo xD). I tako, a vi kako te?

U porodici i selu me zovu Lujo.
Na faksu me zvali - doktor.
Žena - medo.
Kolege - the big guy, the Serbian bear.
Na Vukajliji - Luksdoc (skraćenica od Luka's Documents), posle izbacio sufiks doc a prirodao Učitelj jer se bavim naučenjaštvom.

izgleda da pola vas nije procitalo prvi post...

ja se ovako zovem zato sto mi je ta rec prva pala na pamet kada sam pravio nalog drugu.
naravno, kasnije sam ga preuzeo da koristim kao dupli.

EDIT: dobro bre, comatose..nisi morao dobrises post lolo

Ja sam prvo kacam ušla u sajt (na jutjubu sam našla da je neko opisao šta su ''svinjedeti'' iz klipa ''pacovi tri kile ko zec'' na nekoj vukajliji), iskreno pojma nisam imala ništa o sajtu, samo sam čitala dva-tri sata defke, i kao ajde da se registrujem. I smorena mi prvo palo na pamet.

Posle sam promenila u Smorka (jer me je tako pokrstio prokleti taliban enjemi, i svi počeli tako da me zovu) Megatronka, jer volim Megatrona. Očito. Htela sam Saundvejv, ali se Megatronka bolje uklapalo jer se još i rimovalo i lakše čitalo.

izgleda da pola vas nije procitalo prvi post...

u pravu si. a za moj nadimak ima na vikipediji, da ne dužim ođe.

Nadimak mi je Ćampi, a nisam htio tako da pišem, pa sam napisao Champy, mada je to "č", ali ko ga šiša.

Maestro zato sto sviram flautu

Po onom crncu golmanu?

Nemam nadimak. Jedini sam VO u svome drushtvu.