Prijava

Volim da trgujem na trange-frange koječim a Gruja je ipak bio najveći srpski trgovac svih vremena. Osim toga u pitanju je kontraverzna ličnost, sa svojim odlikama modernog, fleksibilnog Srbina i zdravom dozom urođenog jajarstva protiv svakog prirodnog zakona rođen je u vremenu za koje se vezuje isključivo junaštvo i poštenje.

Ili je sasvim moguće da smo uvek bili ovakvi kakvi smo danas, Gruja je simbol i podsetnik da se neke stvari nikad ne menjaju.

Sam rekao bese?

Ma nema veze, nadimci su mi: Beli, Sale.
Redje: Aca, Sasa.

Oki, eventualno glavonja :)

Ја сам у ствари Радмило. Али кад сам дош'о овде давне две'иљадедевете, било ми је труло да се зовем "Радмило Топола", па сам уз'о јебачкији надимак "александаркг". Мада, признајем да више јебем к'о Радмило него као александаркаге, ал' добро, шта је ту је, ипак су то била друкчија времена.

среки, среле, среја.

сретен

Čitali smo u školi Pokondirenu tikvu od Sterije i meni se taj nadimak baš učinio kul, ali sad uvidjam da nije pa sad oću da uplatim ktitora da bi promenio ime..

Još davno k'o klinci cimer i ja odlučimo da pikamo WC3 i sad jelte treba da se smisli neki nolajferski nik i lupam ja tu malo glavu šta kako, uvek sam gotivio, religijsku mitologiju, pogotovo anđele i te neke tripove vazda moćne i ja se proglasim za anđela smrti xD na engleskom Angel of death, vremenom mi postane smor da kucam sve to pa skratim na AoD, a zovem se Dejan i eto tako. Bzv. A cimerov prvi nik je bio pajsad EVIL FORCES OF EMINEM! hahahahaha jebeno sam mu pomerao dupe ko snajka čarape na sušilu. Posle se prekrstio... Kad pročita ovo odvaliće me od batina ali boli me tuki! :D Inače u RL nadimci su mi od malena - Klempa. A od pre par godina Tzonga i Pepe (onaj iz Reala). Ovaj nadimak Pepe mi se posebno đa a i dobio sam ga na fuci xD Jednom prilikom otišao na selo kod stare majke, žena ostala u Bg, skupila se ekipa i ponapijali se katastrašno! Išao sam glavnom ulicom i vikao: ''Pepe is back!'' :)

Vuka, Rile (zbog prezimena), Rudolf (bila prehlađena pa su me zafrkavali) :P

Nes Bridzis zato sto mi to palo na pamet u datom trenutku a inace me u ril lajfu zovu Giga jer je krace od Gligorije

Микос, Миша, Шоми.

Шоми

ЕДИТ : А иначе овај мој ник је спој мог правог надимка и величине моје курчине.

Шоми

Redovno sam posećivao Vuku duže vreme pre nego što sam se registrovao; čitao, pamtio... i primetio sam gomilu zanimljivih nadimaka, i kada je došao red da ja smislim jedan, nisam imao pojma šta bih napisao, i stvar koja se vrtela u tom trenutku sa cd-a se zvala ''Four''. Nikakva dublja značenja, ali kako vreme prolazi, nadimak dobija na ''težini'' u stvarnom životu... :)

Ne sjećam se jesam li postovao, enivej. Thomdril Thom Merrilim, lik iz "Točak Vremene" knjige. Omiljeni lik. 4th Dimensio koristim skoro na svim foruma, gdje je bilo slobodno kada sam se registrovao. HenriMorgan koristim kada igram igre.

Reci da te nisam lepo provalio oko nadimka u VUF defki! ;)

Ja se zovem Šerlok Holms po jednom detektivu , ne vjerujem da ste čuli. On samo ide i tumara i sve razriješi , naš koji kralj aaaaaaaaa

Ti se zoves Stefi.

U redu , Markić.

Mislim da sam vec pisao, al kad vas bas toliko zanima:

Logicno je odakle je nadimak, ali inace sam taj film gledao sto puta i znam ga napamet, a ta scena gde psuje sebe mi je jedna od omiljenih.

Kristofer Lamber u ulozi Džejmsa Bonda. Razroki Bond.