Košarka EP 2015 Fantasy

1. Gledao ja makedonce juce igra ovaj stariji fino. Al sam ja roknuo kuzminskasa dize formu ocekujem da danas poludi.

Sjebalo me sto nisam menjao proslo kolo pa sam morao centra danas da ubacujem i nisam mogao da zamenim jednog italijana tako da su mi sutra izmene rezervisane za njih

Edit: daj boze da djentile odigra partiju zivota lol a belineli ako ponovi poslacu mu teglu dzema

2. Prodadoh grka, i Melija, kupih nekog Turčina i nekog Belgijanca, pa da vidimo kako će da ispadne.

3. Ја сам Родригеза истјерао и јебеног Охајона. Мојих 10 за ово коло:
    Недовић
    Де Коло
    Препелич
    Симон
    Ђентиле
    Мачиулис
    Бјелица
    Принтезис
    Валанчијунас
    Ловерњ

4. Čedi Osman će se usrati danas, juče je uništio švabe, em što ne može dva dana zaredom da jebe onako, em što će ako krene da pogadja preći na njega bog odbrane Štef Marković a onda će mali turčin da prodje kao Ćaćo Rodrigez onomad.

5. Ne znam, Coa, nisam gledao Stojanovskog.

6. Млатони

U dilemi sam dal da ubacim Galinarija umesto Bjelice.

И ја размишљао о томе, али сам онда продао Бјелицу и Ловерња, а купио Шарића и Веселог. Али размишљам да ресетујем ипак лол

7. Stecan prvi i dalje jebi stevo glupe valjevce aj da ih vidim da prodju vojvode stepe lol

KOME SMETA JAKO VALJEVO???

I nisam toliko loše prošao kao što sam mislio, naravno sjebalo me to što sam suviše verovao u Špance i Grke, a baš nimalo u Italijane, gde je većina pokupili bodove. Naravno da ne pominjem to što verovatno jedini imam najidiotskiji i najjeftiniji bekovski par u ligi sačinjen od Hezonje i Furnijea koji mi ništa bodova nisu doneli, a ja i dalje slepo verujem u njihove šuterske sposobnosti

8. Фурније дебил тешки. Неће да игра одбрану, брзо уђе у фаулове и аутоматски скрати себи минутажу, плус и није у некој шутерској форми... Ја сам га мјеркао кад сам састављао тим, сва срећа што сам га избјегао.

9. и личи на жену

10. Кончита Вурст јебена.

11. Au brate sto Furnieja, kakva je to prevara.

Ja prodao Milosavljevica i Gobera, uzeo Valancjunasa i Vivasa. Kontam da ce igrati danas protiv islanda, valjda ce imati indeks preko 1,2.

Ostavio sam Diksona ipak, nisam smeo da stavim Strelnieksa, ipak sam resetovao. Jeste da igraju sa ukrajinom, al opet. Ovaj ce imati 10ak suteva, neku asistenciju valjda. Plus, jedva sam uspeo, onaj glupi sajt zakucava svaki put.

12. Stavio sam jednog divljeg-naturalizovanog, koji je 0 bio do sad, ako proradi biće dobro. Ne mogu više ovi da se kupe, Gasol tipa 220, pa idukurac, treba trojicu da prodam.

13. Ja da se na pocetku nisam zajebao, i kao najskupljeg uzeo Bogdanovica.hr, gde bi mi kraj bio.

Moram sledece kolo da uzmem naseg bogdana. Fali mi 7 sad za njega, a imam osecaj da ce oprati.

14. A brate, pratio sam ranije Furnijea, stvarno lik ima opasan šut kad uđe u seriju, nisam mislio da će baš ovoliko zakazati.
    Zbog njega i Hezonje sam rekao da mi sledi lagani pad na tabeli, jedino se za sad držim zahvaljujući solidnim partijama Belgijanaca, Čeha i Izraelaca

15. Продао Шредера и Ловерња, купио Рибаса и Галинарија. У тој комбинацији имам у тиму и Гасола, и Бјелицу, и Галинарија, али и 3 Италијана, што је можда превише. И не свиђа ми се идеја да имам и Рибаса и Ерцега у тиму.

16. Čekaj bre Stevice, daj mi šansu da te stignem :)

17. Brate, sto prodade Srodera jesi normalan pa igraju sa italijom danas, koji pored toga sto ne igraju odbranu, nemaju pleja krstenog. Ko da ga cuva? Cincarini? Heket?

Mada opet, ti si prvi a ja 9, nemam ja sta tebi da pricam lolo

18. Ja mislim da galinari sto je odigrao odigrao je a vi kako hocete

Skupljam lovudzu za bjelicu, valancijunasa ili gasola pa koga kupim kupio sam voleo bi da belineli i djentile nabiju skor danas jer im se smesi prodaja pred duel sa srpskim pitovima

19. Добро размишљаш, не одричем се Шр/е/о/у/дера тако лако, а нисам још ни одлучио дефинитивно шта ћу, зато и размишљам овде наглас. Плашим се да касније нећу моћи да приуштим више Галинарија, али опет мислим да би Ловерњ данас против Руса могао коначно да одигра један одличан меч и тако...

Dukka

Čekaj bre Stevice, daj mi šansu da te stignem :)

Лол уринирај по платежно немоћнима

20. ђентиле продат, иако има 15 индекс у просеку, а за исту цену узео стојановског са просеком од 8, нешто рачунам да против грузина може да изгрми мало, да изгура на неких 17-18, а ђентиле је жабарско говно. да л' сам сјебао ствар видећемо, вероватно јесам, мада ћу да их заменим опет одма' после овог кола.

и у следећем колу би хендрикс могао да буде исплатив, играју са словенцима, мада бурусис за готово исте новце игра против холандије јбг, могао би да издивља мало.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.