Košarka EP 2015 Fantasy

1. Fernandez celo prvenstvo vuče povredu leđa i samo ju je pogoršao posle prve runde. Čak je i propustio jednu utakmicu zbog toga. Mislim, kod takvih igrača se nikad ne zna, dovoljno je da munu dve trojke i da imaju sasvim solidan meč, ali ni Bogdan evo ne briljira sa sličnom povredom, a mislim da je on ipak u boljem stanju.

2. Онда нећу Ловерња. А највише се двоумим између Радуљице и Ерцега.

3. боље ерцега од њих двојице. сабија валанчијунас јбг вероватно ће га тући

4. ја имам дилему ПАЗИ САДА: ФУРНИЈЕ ИЛИ СЕИБУТИС!

ставио би сеибутиса јер је фурније имбецил али имам већ три литванца а наши планирају да им сврше у бркове

5. нека буде тако бохо мој мили

6. seibutić će samo odbranu da igra sutra

7. размишљао сам и да убацим фазон дангубића јер њему индекс сигурно неће бити мањи од нуле лол

8. Furnije obavezno

9. Пошто немам никакву представу ко би могао имати бољи учинак од ове двојице наших, решио сам да узмем Ерцега, јер ми је човек јучерашњом партијом донео сезонску. Нек и зајебе сутра, нећу се љутити.

Ево тима за ово коло, надам се да ће Паркер и Батум прорадити коначно.

1. Tony Parker
    2. Milos Teodosic
    3. Bogdan Bogdanovic
    4. Nando De Colo
    5. Jonas Maciulis
    6. Nicolas Batum
    7. Zoran Erceg
    8. Nemanja Bjelica
    9. Jonas Valanciunas
    10. Pau Gasol

Идемо јако и до самог краја!

10. ја тео да убацим батума јер мислим да су до сада успели да неписменом црнцу објасне шта је кош и да у њега треба да убаци лопту али нисам имао више поена па је у игри фурније за којег се надам да је баталио мдма-у макар данас, битна им је текма

11. sta vam je ljudi, batum veceras 20 lagano. covek mrzi spanske ganfere vise nego svi mi zajedno, morace ih dobrano pisnuti

12. Rodrigez
    Teodosić
    Bogdanović
    De Kolo
    Želabal
    Kuzminskas
    Bjelica
    Gasol
    Gober
    Valančijunas

13. нисам имао за теа и деколоа, одлучио се за јако а наше

14. Bravo za Želabala i bravo za iskusno izbegavanje Parkera i Batuma. Njih dvojica imaju zajedno indeks -1.

15. паркер ће се просрати у другом, тако ми делује

фурније идиот дао тројку и направио три фаула пишам му у брк

миротић ми нешто слаб, од рибаса не очекујем ништа свакако

а гобер господски пегла стварно, има свој просек и пегла га цело првенство један од најбољих ако не рачунамо ове шифраше гасола, саторанског...

16. Nek se prosere više inače će da juri formu protiv Litvanije u meču za treće mesto, jebo sam ga usta nesposobna. Šta je bilo ono na kraju poluvremena? Od kad igrač koji ima jedan od najboljih prodora u NBA ligi završava napad trojkom preko igrača? Krenuće šut ove cigane, a ne mogu De Kolo, Želabal i Gober da nose ekipu do kraja.

17. ма јебем им више матер свима нереално се нервирам око овог срања

нек бар стец јебе оне тамо и ај здраво јер је нас већ јебо

18. фурније је говно ретардирано а паркер играч са најгорим процентом шута икада маму ли му јебем па где су му продори цео живот иде на продоре сад се испуцава смрда мали

19. Govnar mali, i ja ga imam!
    Inace, da li je realno da ovaj Gasol konstantno ooovako dobro igra?!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.