Košarka EP 2015 Fantasy

1. гасол шифра

2. Kakva utakmica majku ti jebem

3. гасол индекс 712

4. Gasol kao za zivot da je igrao lolo

5. 40 poena, 11 skokova, 3 rampe, indeks 57.2! Imaće bolji indeks od celog mog tima.

6. Kako si to izracunao? Mora imati vise, iznudio je bar 10ak faulova, a video sam da za 2 ima 70 posto.

7. Iznudio 11 faulova, ali šut iz igre 12/21 i bacanja samo 16/18

8. Ajde vidi De kolceta Lovernja i Batuma ljubi brat

9. Индекси, ако сазнате, Љуљ, Де Коло, Ловерњ, Жалабал. Хвала.

10. De Kolo?
    Batum?
    Gober?
    Ribas?

11. Rudi 14.3
    Ribas -1
    Rejes 6.6
    Klaver 5.5
    Ljulj 9.9
    Mirotić 0 (+10%)
    Batum pičkica 11
    Parker 4
    Furnije 0
    Pjetrus -1
    De Kolo 12
    Dijao 7
    Želabal 8
    Gober 17

Gasol bogotac 57.2
    EDIT:
    Rodriges 22
    EDIT NA KVADRAT:
    Lovernj 5

12. де коло 12
    батум 11
    гобер 17
    рибаса нисам видео јбг.

УГЛАВНОМ ИМАМ 45 ОД 5 ИГРАЧА, А ГАСОЛ САМ ВИШЕ ОД ТОГА ЛООООООЛ.

још сам мислио да га узмем и да ставим фернандеза и фурнијеа, и јбг.
    срећа те се рачуна и утакмица за треће место, играо бих са 5 играча последње коло, и то под условом да прођу наши, лол.

13. како сам пропао у овој нокаут фази, наопако, измене су ми промашај века.

14. Мислим да су ми Французи угасили шансе за прва 3 места, али ајде, видећемо шта ће сутра наши да ураде. Млатони, стварно си лепо намирисао Родригезa и избегао Паркера.

15. Pa gro ljudi ima iste igrace stevane, ako si ti najebao sa tolikim budzetom, i ovi jaci su garant.

16. УГЛАВНОМ ИМАМ 45 ОД 5 ИГРАЧА, А ГАСОЛ САМ ВИШЕ ОД ТОГА ЛООООООЛ.

Imam tipa 22 od pet igrača. Sam gasol tri puta više od toga. I parker i Batum i Dekolo i Mirotić i sve u pičku materinu.

17. имам их све дионисио, немој да бринеш :Д
    и на све то имам и гобера преко, који је имао 17. лол, пре пар кола сам имао десети резултат на мвп-ју од 220+ поена, сад ћу имати фазон један од пет најгрђих.
    А СУТРА МЕ ТЕК ЧЕКАЈУ КАЛИНА И БОГДАН, ШТА ДАЉЕ ДА ПРИЧАМ.

18. Crno

Pa gro ljudi ima iste igrace stevane, ako si ti najebao sa tolikim budzetom, i ovi jaci su garant.

Добро, ови што су у врху сви имају вероватно Гасола, Де Колоа, Валанчијунаса, Бјелицу... Али вероватно је неко решио да покуша са неким другим, уместо са Паркером и Батумом нпр. И ту би могли да направе разлику.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.