Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
гасол шифра
Kakva utakmica majku ti jebem
гасол индекс 712
Gasol kao za zivot da je igrao lolo
40 poena, 11 skokova, 3 rampe, indeks 57.2! Imaće bolji indeks od celog mog tima.
Kako si to izracunao? Mora imati vise, iznudio je bar 10ak faulova, a video sam da za 2 ima 70 posto.
Iznudio 11 faulova, ali šut iz igre 12/21 i bacanja samo 16/18
Ajde vidi De kolceta Lovernja i Batuma ljubi brat
Индекси, ако сазнате, Љуљ, Де Коло, Ловерњ, Жалабал. Хвала.
De Kolo?
Batum?
Gober?
Ribas?
Rudi 14.3
Ribas -1
Rejes 6.6
Klaver 5.5
Ljulj 9.9
Mirotić 0 (+10%)
Batum pičkica 11
Parker 4
Furnije 0
Pjetrus -1
De Kolo 12
Dijao 7
Želabal 8
Gober 17
Gasol bogotac 57.2
EDIT:
Rodriges 22
EDIT NA KVADRAT:
Lovernj 5
де коло 12
батум 11
гобер 17
рибаса нисам видео јбг.
УГЛАВНОМ ИМАМ 45 ОД 5 ИГРАЧА, А ГАСОЛ САМ ВИШЕ ОД ТОГА ЛООООООЛ.
још сам мислио да га узмем и да ставим фернандеза и фурнијеа, и јбг.
срећа те се рачуна и утакмица за треће место, играо бих са 5 играча последње коло, и то под условом да прођу наши, лол.
Lovernj?
5, црно.
како сам пропао у овој нокаут фази, наопако, измене су ми промашај века.
Мислим да су ми Французи угасили шансе за прва 3 места, али ајде, видећемо шта ће сутра наши да ураде. Млатони, стварно си лепо намирисао Родригезa и избегао Паркера.
Pa gro ljudi ima iste igrace stevane, ako si ti najebao sa tolikim budzetom, i ovi jaci su garant.
Imam tipa 22 od pet igrača. Sam gasol tri puta više od toga. I parker i Batum i Dekolo i Mirotić i sve u pičku materinu.
имам их све дионисио, немој да бринеш :Д
и на све то имам и гобера преко, који је имао 17. лол, пре пар кола сам имао десети резултат на мвп-ју од 220+ поена, сад ћу имати фазон један од пет најгрђих.
А СУТРА МЕ ТЕК ЧЕКАЈУ КАЛИНА И БОГДАН, ШТА ДАЉЕ ДА ПРИЧАМ.
Pa gro ljudi ima iste igrace stevane, ako si ti najebao sa tolikim budzetom, i ovi jaci su garant.
Добро, ови што су у врху сви имају вероватно Гасола, Де Колоа, Валанчијунаса, Бјелицу... Али вероватно је неко решио да покуша са неким другим, уместо са Паркером и Батумом нпр. И ту би могли да направе разлику.