U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Kreten novinarski često spominjani ovde, non stop priča kako Parker i Dekolo urnišu kako igraju, ja gledam majku ti jebem šta gledaš ti, al otkud znam, ne pratim stats. tokom meča, zna valjda on vidi tamo, uzmem uđem sad, nevera.
ко бре убија паркер ми душу поједе имбецил
Koliko imo bogdan smem li da pitam lolo
Bjelica teo bogdan radulja macijulis
не подсећај, тео, бјелица, богдан, калинић, од јуче 45, данас имам можда још 18 лол, је л' избацују и табелу са најгорим скоровима, мислим да сам конкурентан?
Imam tri litvanca :(
Valancijunas kuzminskas i jos neki skas nemam pojma jebe mi se u stvari
Ja nisam cak ni tuzan, ni najmanje. Pao mi kamen sa srca veliki sa ovim fantazijem, mogu da se vratim kurvama i alkoholu. Zbogom vukajlijo, do sledeceg fantazija.
Тео 17
Бјелица 4
Радуљица 12
Ерцег 3
Калниетис 15,4
Мачиулис 15,4
Валанчијунас 20,9
имам 75 за цело коло, ок, смејте ми се сад, слободно.
хахаахх 75 јебених, верујем да је то рекорд макар у нашој лиги за неко коло. а држим и рекорд са највише поена у једном колу. ха!
Не држиш, имао сам ја 225 у једном колу лоло
Сад имам 140, толико о парама за клађење.
Ja sad oko 185
Ја 120. Туга.
Пети сам, заостајем 14 за првим батицом. И имам 151, а не 140 и нешто.
пао сам на 11. место, до јуче се клао за друго, какво коло јебемти, 75,1. ја морам и да сликам овај тим, да се прибележи.
http://i.imgur.com/8wVCza5.png
хахах ок доста ми је овога.
Ja imao drugi rezultat kola.
Фино. Прекопирај ми који си тим имао, ако ти није проблем. Сутра се мора баш добро размислити, пошто постоје шансе да се докопам неког од прва три места.
Допуна: Не мораш, видим сад да има две стране уназад.
http://www.dodaj.rs/f/35/EH/2rXIlXbY/kw2zy.jpg
Haha nerealno. Nejk i pseto dršte se, imate još jednog suparnika za 20. poziciju... :(
Pao sam jedno 200 mesta u jednom kolu na gen. plasmanu. Zlo!
ja imao 109, popeo sam se na 18.
Uvek kada vidim kako se mladi i stari Srbež naloži na neku sportsku euforiju, ne mogu a da se bar malo ne obradujem neuspehu njegovih moćnih rendžera :)
Šteta, teško ćemo domaćinu otkinuti bronzu, a u suštini imamo tim da zgazimo sve redom sa po 20 razlike. Nema veze, polako..
Polako valjevci nemojte uzrujani biti jedan ce biti jeban dogovorite se koji xd