Košarka EP 2015 Fantasy

1. Нисам могао да гледам ове утакмице после наше са Исландом, а немам сад ни приступ компу, па ми реците јесу Шпанци пустили Италијане и колики индекс је имао Принтезис. За све остале које имам сте написали, само ме још он занима. Лоше ми почело коло, али ови вечерас су баш извукли ствар, мислим да имам око 170 без Јоргоса. Много сам размишљао око Белинелија, појео бих себи муда да сам га продао.

2. Jebote pa i nije tolika katastrofa ovo kolo kao sto sam mislio 150 sam nagurao i pao samo 3 pozicije u nasoj ligi spremite se da se vratim u top10 a do kraja grupne faze se nadam i u top5

Stecan prvi i dalje jebi stevo glupe valjevce aj da ih vidim da prodju vojvode stepe lol

3. гасол 48 хаххах, ал зато ћаћо и маучилис ме изјебали љуцки са укупно 0 бодова серем им се уста ја мало

4. mene teo kanali al ga i dalje drzim, pogodite sto?
    da, jer je valjevac, sad ubacuje u drugu i jebace vas jako, a hanover ce se uskoro podici kao fenix!!!

5. Брате, мене су јуче упропастили Охајон, Ловерњ, Принтезис, Мачиулис и Родригез. Њих петорица су ми донијели 19 поена...

6. Jebeno govno od sajta

7. U dilemi sam dal da ubacim Galinarija umesto Bjelice.

8. Toliko sam ošurio da sam na gen. listi sa pedeset nekog pao na dvesta pedeset neko... :(
    Moram da se uozbiljim, al vuče me da kupim Teodosića... :(

9. убацим бурусиса који је у прва два кола имао 20 индекс у просеку, он једва 7 јебемулеб. мада испало је и добро, с обзиром да је хендрикс имао -1, лоло.
    и прођох онако, изгурао неких 190 а разматрао сам галинарија уместо бјелице пре овог кола, и јбг.
    и још један скок са петог на треће место, а могло је да буде и боље.

дајте неки предлог, шта да радим с бурусисом, бјелицом и калинићем данас?
    најближи сам томе да бјелица остаје, можда и бурусис пошто играју са словенцима, а омић не верујем да може да парира ни куфосу ни бурусису (мада имам и омића у тиму, морам да видим и с њим шта ћу).
    тачније, кога уместо калинића и омића за ово коло?

10. кога уместо калинића и омића за ово коло?

Pumprla i Kevin Tumba

11. чеди осман ће уместо калинића мислим, а за омића сад гледам замену, а ако не заменим њега онда ћу ван росома да мењам.

едит: једем говна, ван росом ће да попиша чехе данас, само да видим шта ћу с омићем.

12. Nemoj mlatoni galinari kanal danas

13. Ja izbacio slotera i kalinu a imam osecaj da je sloterov dan danas

14. И ја сам дошао до закључка да ће галинари да засере данас, још немцима треба као за лек. оставио сам бјелицу ипак.

заменио само калинића пошто сумњам да ће да се нашутира данас, а неће ни нешто више од 10 минута да добије, моја прогноза за њега је 4 поена, 3 скока и то је, тако да сам узео чеди османа, у случају да турке почне да сере много.

млатони, тебе сматрам зналцем, да л' би ваљала измена ђентиле - војдан стојановски, иста цена, ђентиле на немце, а стојановски са грузијом јбг. па да вратим после овог кола. занемари то што си иза мене у лиги и дишеш ми за вратом :)

15. Coa valja ja sam to teo isto al ne mogu morao sam ovu dvojicu skloniti pun mi ih je kurac pa mi talijani igraju jos danas nadam se da od nji skupim za belog maga

16. ал' опет, не могу галинари и белинели опет оно да понове, мора неко други да повуче, а какав сам баксуз ђентиле ће да одигра партију живота. а стојановског нисам гледао на првенству ни минут, као и македонце уопште, па не знам шта да очекујем.
    али хвала псето, ближи сам томе да отерам жабара у пичкуматерину.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.