прво коло 120-ак, друго двеста, треће двеста, у овом ако будем имао преко сто бићу срећан, имам у тиму бјелицу, омића, лоџеског и стојановског, ПРОПАС'.
Ja menjam Lovernja za Hendriksa jebenog, ubeđen MORA JEDNOM DA OŠURI MAJKU MU, lik pravi faul i na tajmautu, pregenijalan. Zalizani će da ima bar 15 sad indeks, i ja da ga kupim za sutra, pa opet da ima 2.
E stvarno, neko ovde da napise ko igra ko ne igra. Picke jedne, ni Zubkov ni Valncjunas mi ne igraju danas, i opet imam 150.
Vucic vas je platio, hocete da mi sjebete Vesnu Rivas Bog, koja je pod mojim vodjstvom dosla do perspektivnih rezultata. Moje izmene nisu krive, krivi su igraci. Bogdanovic potres mozga, i trazi otpremninu gde je ljubav prema Vesni? Ovog Salina bih zadavio da sam pored terena.
честитам млатони, препуштам ти треће место, на.
препуштам и четврто, пето, шесто, вероватно и шеснаесто у пичку материну.
јебемти, вечерас ако будем докон ћу баш да видим, ја да нисам направио ниједну измену од почетка верујем да бих био дебело бољи, бар за једно 100 поена, баксушчина.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
прво коло 120-ак, друго двеста, треће двеста, у овом ако будем имао преко сто бићу срећан, имам у тиму бјелицу, омића, лоџеског и стојановског, ПРОПАС'.
JA SAM ZADNJI SACU DA POCNEM DA VAS OBILAZIM BOLI ME KURAC
ZAPAMTITE OVAJ POST BICU PRETZADNJI DO KRAJA IGRICE SIGURNO
јеб'о ме фантази у пичку баш!
е цоа добар стојановски лололо
Tačno sam znao da ne treba menjati Antonova, JA EKSPERT.
Koliko je jadan Furnije jebem ti dušane sve
ajmo lovernj dete ti jebem
kakav sam majstor da userem sa izmenama
dam simona za lozeskog, prvi index oko 30, drugi 1
видим сви погодили са изменама хахахаха
Ja menjam Lovernja za Hendriksa jebenog, ubeđen MORA JEDNOM DA OŠURI MAJKU MU, lik pravi faul i na tajmautu, pregenijalan. Zalizani će da ima bar 15 sad indeks, i ja da ga kupim za sutra, pa opet da ima 2.
El igra Valančiunas sutra, jebem ga baš bolešljivog?
Мачиулис 27,5 индекс.
Ја га мијењам, има добру цијену, наћи ћу му квалитетну замјену.
E stvarno, neko ovde da napise ko igra ko ne igra. Picke jedne, ni Zubkov ni Valncjunas mi ne igraju danas, i opet imam 150.
Vucic vas je platio, hocete da mi sjebete Vesnu Rivas Bog, koja je pod mojim vodjstvom dosla do perspektivnih rezultata. Moje izmene nisu krive, krivi su igraci. Bogdanovic potres mozga, i trazi otpremninu gde je ljubav prema Vesni? Ovog Salina bih zadavio da sam pored terena.
Igrao je Zubkov, doduše nepuna dva minuta al dovoljno da mu poraste cena lolo
Ja imam 200 ravno
Auuu bravo Mlatoni. Nema zajebancije.
ако сам добро израчунао, имаћу неких 200-210 поена лолиша http://smileys.emoticonsonly.com/emoticons/p/peeing_out_the_window-2077.gif
честитам млатони, препуштам ти треће место, на.
препуштам и четврто, пето, шесто, вероватно и шеснаесто у пичку материну.
јебемти, вечерас ако будем докон ћу баш да видим, ја да нисам направио ниједну измену од почетка верујем да бих био дебело бољи, бар за једно 100 поена, баксушчина.
Симон 34,1.