Košarka EP 2015 Fantasy

1. Ubaci kufosa umesto burusisa ako vec imas dovoljno kufos ce ojebati sto posto

Ja imam igrace iz 9 reprezentacija trenutno u timu haha samo francuza dva nadam se da sam pogodio reprezentacije koje prolaze i da ce djentile biti bolji od izdrkanih barnjanija galinarija i belinelija

2. Inace i dalje nemam gasola serem mu se u usta dabogda u minusu bio

3. ja sastavih respektabilnu ekipu s obzirom na budzet..
    teo, ljulj, bojan bogdanovic, batum, de kolo, kaspi, belineli, omic, veseli i printezis

4. ja se nadam da će italijani da ispadnu pa da sastavim strašan tim za sledeće kolo od 250 dinara od galinarija

5. Tako sam i ja mislio za novickog pa se upuvao majmun i palamu vrednost za vise od 20

6. A mislio sam da ce mu skociti naravno tako da mi se posro na planiranih 40 kredita

7. Jebem ti civot, uzeo Strelnieksa, on minus tri u prvom minutu jaha

8. Minus 4 lololo jebem ti srecu sto sam menjao

9. Hahahaha, ja imam 4-5 divljih, kojih čuće se kad budem kleo što su mrtav teret na terenu.

10. Драгић се надрогирао 2/2 тројке. Не урекао се, само нек настави.

11. Koja lobanja ovaj Zupan hAHAHAH

12. Jebemtisve kad nemam vremena da sednem za komp u normalno vreme kada je otkljucano i da pravim izmene i razmene. Ovako mi jos od prvog kola stoji isti tim...

13. Црно, поправио се Стрелниекс.

14. Izvukao se lepo 9p 4as 3skoka. Jos dvaput toliko i ja zadovoljan lolo

15. Ne moze se menja vise a

16. Asam ubo sa Strelnieksom koi sam poznavalac ove kosarke nevera

17. Свака част.

18. Мене ујеба Драгић, измашао се опасно у другом. Контам да је ту око 10 са индексом.

19. И ја сам баш погодио како треба са изменом, избацио Омића и убацио Барњанија, Омић данас ако сам добро гледао утакмицу једноцифрен са индексом, не верујем да има више од 5-6, нисам гледао статистику још на сајту тамо.

И још више сам погодио што сам намирисао да ће словенија да издува, јер да је остао Омић, тачно би ми био четврти играч којег морам да мењам после овог кола, а дозвољене три измене, издувао бих.
    едит: сад видим, 8 омић, добро је.

20. Колико је Драгић, преко моба сам?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.