Што се тиче гласања, упознати сте а видим и да је већ почело. Последња, Фловова реакција (која је и одабрана, свака част :Д) је стављена у први пост.
Мала промена у вези гласања (односно допуна) јесте та да поред људи који могу да гласају (такмичари садашњи и бивши) имамо још једно лице које сам замолио да гласа а да се није такмичило. У питању је Натнат која се данас вратила у школску клупу. Дакле, Нато, можеш гласати у ПВТ али мислим да је боље на теми како не би неко помислио да постоје одређене малверзације.
Jos flow da napravi pa glasanje. Bice jedno iznenadjenje.
Kupio si ajfon za pobednika?
U vezi glasanja :)
Angažuješ Sašu popovića. :)
http://vukajlija.com/reakcije/164048
Par1: sijalica
Par2: kafa
Par3: Mlada Partizanka
Par4: Kontroverzni
Што се тиче гласања, упознати сте а видим и да је већ почело. Последња, Фловова реакција (која је и одабрана, свака част :Д) је стављена у први пост.
Мала промена у вези гласања (односно допуна) јесте та да поред људи који могу да гласају (такмичари садашњи и бивши) имамо још једно лице које сам замолио да гласа а да се није такмичило. У питању је Натнат која се данас вратила у школску клупу. Дакле, Нато, можеш гласати у ПВТ али мислим да је боље на теми како не би неко помислио да постоје одређене малверзације.
Sa zadovoljstvom. Hvala na ukazanoj časti i srećan rođendan organizatoru :)
Par1: - Sijalica
Par2: - Kafa
Par3: - Flow
Par4: - Kontroverzni
Par 2: Nick
Par 3: Partizanka
Par 4: Kontroverzni
Srećan rođendan! :D
Par 1: sijalica
Par 2: nik
Par 3: Partizanka
Фала људи :) ајте на прасећооооооо...
Par 1: Sijalica
Par 2: Nik
Par 4: Kontroverzni
Srećan rodjendan Čegi ;)
Sve najbolje, živ bio. :)
A do kad traje glasanje?
A jes jbt. Glasanje traje do veceras, do 22h.
Au ja tek sad vidim, srećan rođendan organizatore!!!
Fala Flow, fala Sijalica ;)
Srećan rođus čegi :D
Bajdvej:
Sijalica
Flow
Kontroverzni
Пар 2: Кафа
Пар 3: Млада Партизанка
Пар 4: Контроверзни
ЕДИТ: Чеги, срећан рођендан, жив био 300 година и да нам и даље шириш појзенизам, сад кад Гугију жена не да Вукјалију. Лололо