Дневњак

1. Kakve jebene veze imaju reklame i cena reklame s ovim?

2. Da nabodu emisiju koja je do jaja gledana u tom terminu skocila bi cena reklama u tom terminu.

3. O jbt, kažem samo da imaju ludačke cene za sve tamo. A da su ovi nespremni došli, a trebali 2 sata da prave 'kvalitetnu' sprdnju.

4. Miki brate, okacio si cenovnik a nisi pogledao. 20 hiljada je sekunda u onim zvezdama granda, sekunda u njihovom terminu je 4 hiljade dinara a u zadnjem satu je 1000din.

Tako da i nisu dobili neki prajm tajm termin.

5. Niste skapirali sta je lik hteo da kaze sa cenovnikom :/

6. Skapirali smo, soroš je platio 1.73M evra za kočenje. Xd

7. SVI VELIKI UMOVI SU OSTALI NESHVACENI UGL DO SVOJE SMRTI

8. Miki ja sam te skapirao

9. jeste li videli kako skupu odeću nosi Srđan iz jutarnjeg programa, ne znam kako su ovi smeli da se pojave u odelima ispod 1200 evra

10. I ja bih razmislio da radim kolut napred po polomljenom stolu i seciram svinju za te pare ali pod uslovom da sam u dugovima ko armin ili tako nesto

11. Pa sledecu epizodu kocenja bi gledalo milion ljudi najmanje.

12. Da l je srdjan jebao jelenu?

13. Pa to je vec ozbiljno

14. taj srdjan je u tako debeloj frendzoni kod jovane da kontam da mu svako jutro pokazuje picku dok se presvlaci pred njim

15. Debeki jesu dišli Ćićo i Danijek da te tuku?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.