Pazl ja bih licno voleo da vidim na tjubu neki tvoj mix na tu temu, sa isecima iz klipova, cisto da ostane na tjubu da ne predamo zaboravu ovo blago sto je upload Agilni, vidis da ovi pederi nece nista da okace
Imao sam nešto dobro u planu, ali trebalo bi vremena to da napravim a kapiram ako ne nastave da rade emisiju da bi umro hype i da bi svakoga bolio kurac dok završim... ali viđećemo, valjda će biti nešto haha :D
Došao Mitrović i bio u gasu "vi ste popularni po tim internet sranjima, evo vam prilike, sada dobijete kikiriki i džeparac, a ako sve bude kul, dogovorićemo se oko zarade". Pink je od starta boleo kurac za njih, jurili su sopstvenu gledanost i sopstvenu zaradu i to je to. Ne lupajte jebene gluposti, TV im je urucila dva sata u neatraktivnom terminu u kom svakako nemaju neku gledanost, nadajući se da ce je podici. Verovatno i jesu podigli na ta dva sata, ali su ukapirali da ce emisija zbog ovih degena ukoliko se ustali imati kurac gledanost i to je to.
Ovo... u onom terminu baš moraš da budeš prejadan da bi te skinuo neko sa TV-a... ono baš moraš da budeš gori i od reklama za Propomucil kapsule.
били су јуче и побегли као девојчице
само што је био дамир уместо даниела, даниела су отерали из пројекта
Kako je glup ovaj rasni jbt
Marko je preziveo FAPovce sa elektrosokerom sta njemu mogu tarzani xe xe
Najveca greska bi ovim debilima bila da sad prekinu sa emisijom, pod uslovom da ih mitrovic hoce.
Jednostavno toliko su zaglibili sa prvom emisijom da bi druga morala biti bolja.
мислиш да не може горе од овога? наравно да може, само довести неког госта који неће да сарађује као ђани
Jednostavno toliko su zaglibili sa prvom emisijom da bi druga morala biti bolja.
Mislim da je Emanuel Lasker rekao nesto u fazonu "Kada vidis neki dobar potez, sacekaj razmisli pa odigraj malo bolji"
Tako i ti, dobra je ova misao na prvu loptu ali kad malo dublje analiziras, ko Marko, shvatis da postoji jos bolja.
Haha evo usracu se
XDD
Bilo bi dobro da neko napravi analizu epizode cele, greske i zapazanja onako detaljno, 4 sata da traje, uzivao bih
Imao sam nešto dobro u planu, ali trebalo bi vremena to da napravim a kapiram ako ne nastave da rade emisiju da bi umro hype i da bi svakoga bolio kurac dok završim... ali viđećemo, valjda će biti nešto haha :D
Ovo... u onom terminu baš moraš da budeš prejadan da bi te skinuo neko sa TV-a... ono baš moraš da budeš gori i od reklama za Propomucil kapsule.
Analiza? TIIIIIIIIIIIILMOOOOOOOOOOOOOOO
Hahah jepse.
Mada, mislim da bih uživao u tome. Razmisliću
Nije to ništa, jedan moj prijatelj je jednom analizirao analize poznatih analitičara mesec dana stalno, baš je mnogo uživao
Ee budite spremni, stiže jedan jak memetički udarac za minut-dva
спреман сам
https://youtu.be/ZiXNo5xup7w
EDIT: Ne znam zašto je ovako kockast snimak... ali kapiram da ne smeta za potrebe memetike...
Mogu probati to da sredim naknadno, ali sad kapiram da je okej i ovako
lolo osecaj ko da sam na rolerkosteru
dopada mi se ideja
hahah jebo sliku svoju
treba izdvojiti iz emisije svaki put kad đani kaže FAMILIJO