Дневњак

1. Da li si ozbiljan ili samo šaljivo govoriš, da ne upotrijebim neki grublji izraz :-)

2. Ozbiljan sam. Zar nije logicno?

3. Pa ono... s obzirom da bi im Goga nakon 5 minuta programa rekla da su teški smarači i da nikad neće viđeti pičku ako tako nastave, i ustala i slomila nekome kičmu kad bi joj doveli kokota ispred nje da se vidi ko je pametniji, ne bih rekao da je to logičan potez.

4. jel ih ima ili nema na kraju?
    msm znam odgovor al pitam radi reda

5. Eee Pez šaljem ti u PVT nešto za koji minut da ocijeniš jer mislim da si ti odličan za ovaj vid memetike

6. Pa bolje i marinko rokvic nego goga. I jaca je sto posto

7. Neka zovu onog Mišu što se izlupao u onoj emisiji. Pa da njega podjebavaju malo. Da vidi supu u emisiji složio bi onaj tuyan pogled tražeći da ća ponude supom. Da dovedu kokoš, tražio bi da je nosi kući verovatno da je ispeče.

8. ovaj njihov nivo komunikacije sa gostima im ostavlja mogucnost samo jednog gosta jos da pozovu u emisiju pored djanija, i njih dvojicu nek vrte u krug celu sezonu....Travoltu iz borca grede....sta god ga glupo pitaju on se onako zbuni na sekund i ustane i pocne da peva ja sam travolta iz borca grede....hahah ko u onoj emisiji kod galeba kad je gostovo on i kale gospodar vremena i svako svoju pricu i pesmu tera, ne jebe za sagovornika ni 2%

9. Imaju ugovor da snimaju za idj, tako da ako bi nastavili verovatno bi vrteli Rastu, ona dva balijandera, Vontu I tako te likove ili ortake neke njihove iz ns tipa fox ili onaj lik što kara drvo.

10. BIĆE KOČENJA! ENO NA PINKU REKLAMA SAD BILA

11. E super cestitam

12. kažu goga će doći

13. kažu goga će doći

Je li ovo ozb?

14. tako ču na reklami, a sad videh pominjana je ispadoh koštunica

15. јебете ли ме да настављају? јеботе срећан сам сад

16. Rekao sam ti da bi bili ludi da ne nastave.

Ja mislim da gore od onoga ne moze. Sad su ocekivanja niska i nije im tesko da se isprave.

Realno, voleo bih da ga ispuše opet.

17. ma de ima...otkazani su

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.