U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
daj da vidimo te klipove pazle
Nijesu otkazani bila je reklama na pinku prije pola sata fazon ja vidio. (inače odg sam ti na pvt)
Nije još gotovo tek sjutra očekujte... ako i tad ne mogu garantovati jer moram da snimam nešto
свега ти?
Ostroga mi brate, moji gledali TV ja bio u kuhinji da spravim sendvič i vidio ih brate vrte sena reklami oko onog studija Pinkovog i nešto kao guraju se... ali nijesam čuo o čemu pričaju. Samo je pisalo onim fontom koji vrišti "imam 16 godina, učenica sam gimnazije i mislim da sam jako talentovana za umjetost" da emisija počinje sjutra u 23:00h
ДАЈТЕ НЕ ЗЕЗАЈТЕ! ГОРЕЋЕ ПИПЛМЕТАР СУТРА, АКО ИХ ИМА. ГОРЕЋЕ ТЕЛЕФОНИ ИЗ КОСЈЕРИЋА.ДЕБЕЛИ, ЈЕБИ ИМ ОЦА И МАЈКУ ОПЕТ НА ФИЊАКА!
ух једва чекам
Sjutra ćemo da otvorimo posebnu temu "live discussion" a imećemo i "post-episode discussion" nakon što se završi.
Ono maksimalno profesinoalno da odrdimo i da svi isprate fino sjutra dan koji nijesu bili tu haha
KAKAV JE SENDVIČ BOTINO
драгомије
Али укинуће укључења гледалаца сиг, или ће бити намештени позиви
Pa ovo mora da se gleda uh!
I ovaj put da neko snima emisiju.
EVO GA
http://pink.rs/showbiz/16291/posle-paklene-noci-sa-anijem-goga-sekulic-izlazi-na-crtu-ekipi-kocenja-video
Брате мили ови немају образа
Mora na cirilici zbog utiska
Све ми се чини да ће и Гога да се меће на аватар :)
ОСТАВИО САМ КОМЕНТАР ВАЉДА ЋЕ ЖЕЉКИЋ ДА ГА ОДОБРИ ;(
sto sad okrecu na sprdnju kao....sami sebe malo prozivaju da su pukli prosli put
Ahhahaha ali Goga Sekulić izlazi na crtu ahahahahah
Ovo će imati veću gledanost nego meč Djoković-Nadal kad se igralo za prvo mesto na Vimbldonu.
ПРЕЛОЛ