Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
APELUJEM DA SE EMISIJA GLEDA PREKO STRIMA A NE PREKO TV UREDJAJA DA NE BI NABIJALI GLEDANOST RETARDIMA. HVALA
Kako mogu ovako, kao nista nije bilo, dal je moguce da pare navlace ovoliki osmeh na lice, pa Marko ih definitivno nije dovoljno ubijao, ovi su ko bubasvabe
Idem sad da gledam utakmicu a vi razmišljajte...
Ovo su definitivno najbolje vesti cele nedelje!
Ако дозволе укључења ово може и личити на нешто
укључења убијају ту досаду која влада у емисији, сигурно ће бити
Pitam se oće li ih Goga podržati kao Djani. Ako bude pasivna ima da bude baš dosadna i blamantna emisija što bi naravno voleo.
I da ako ne bude uključenja to znači da emisija i nije uživo već da su je snimali 12 sati.
не знам како су уопште дошли до гоге јебене, очекивао сам неког анђуса или брзог
Brt svi oni koji imaju ugovor sa Mitrovićem moraju da se odazovu, makar ih on zvao da ih govnima gađaju uživo.
Pokusavam da zamislim scenu, izazov sa petlom, donose Gogi petla i kao ajde da vidimo ko ce pre da trepne, debeli drzi onu jadnu zivotinju da se ne otrgne ona se bori, pusta krike, perje leti po studiju a Goga kao hehe vragolani stomak me zabolio evo priznajem poraz trepnula sam, ne ide, znajuci nju -a znam je licno- zabosce im stikli u oko i zavrtati ko saf
Jedva cekam
Meni ovo ostavlja utisak da su ostali samo Ariel i "Crnogorac".
pa goga anonimus jebeni još od kako joj je umro onaj čoek, sad za 100 evra ide i u septičku jamu ako treba.
Nije mali pacov Ariel
Neko reče da je Arielu najviše zinulo dupe na pare
Če vu je dupli sa tarzanije. MRŠ U ŠIŠATOVAC
Onaj ćelavi nije Ariel?
ariel je onaj što glumi vegana, s jarecom bradom
Skočimiše, udariću te snažno.
неко рече да не може горе од онога, ја сам сигуран да ће сутра бити