Дневњак

1. U, hvala za ovo, nisu najavili uopšte, omađijao me đani, a taman bi mi taj prenos legao sad.

2. Đani > Kavai Lenard

3. e a ne znate onaj league pass hack a, evo saj da vam udelim, ako imate androide radi garant, oni za iOS đene-đene

4. Kunem vam se Bogom ja ne verujem šta sam gledao. Izblamiraše vakog čoveka dan ti jebem

5. како ме исекоше педери нисам завршио мисао

6. Ti si onaj sto im je rekao da sjemene krave?

7. Haha cudi me da je marko zvao

Mora biti na yt valjda u pm

8. Bandi najjace da cu na fonu da gledam brt

9. pa gledaju mnogi jebemliga haha ja na tabletu pičim

pogledaš tekmu kad 'oš i ove skraćene verzije, po 10-12 min su opasna priča

10. Ja ocu na tabletu androidu da gledam, sjebao mi se laptop, Bandi oce ovaj tvoj link da mi pomogne?

11. Hoće ako Bog da i sreća junačka, meni je pomogao

12. i pre 7 dana fazon je radio, ortak instalirao, trebalo bi da piči i dalje

13. Вукајлија вс Тарзанија дошло да телевизије с националном фреквенцијом, ват а тајм ту би алајв

14. ja kreten isključio posle markovog uključenja...sad mi žao :/ jel ima repriza?

15. Duka ima na Podjeli sa Vukajlijašima Mlatoni ostavio link za android ima sve sporcke kanale free pogledaj

16. Znam Boh, eno odgovorio sam mu na to, pitanje je na kom je kanalu denver, ako uopste ima na tim kanalima prenos

17. Ok, ja sam instalirao ima preko VLC plajerada pustiš tu oće da zabode ima preko nekog drugog radi ok jbg

18. Jel bilo negde to saopstenje Tarzanije? Nisam gledao, bas toliko lose bilo? I koji je razlog sto je ljudima (uglavnom grupama poteklim sa vuke) toliki svrš jer su pukli?

19. Zato što smo Bogovi pravde i prekul i mi određujemo kakav je humor na ceni. Dnevnjak je počeo da bude loš ako je ikad bio dobar i nek se zavrsilo jednom. Ne pitaj jebene gluposti više i ne budi Sreta Šteta!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.