Дневњак

1. Veliki je problem sto su sebe predstavljali ultra alfa muzjacima dok su bili za tastaturom a sada kad to treba preneti u lajvu pusikarevic. Pokusali su da nadoknade testosteron sa onim crnogorcem i sa onim debelim sto je seko but ali tu je opet zajeb-pravi "muzjak" kako oni vole da kazu ne sece but da bi pokazao da je muzjak(tj ne radi nista samo se ponasa normalno jbg) kapiram da je bolje da su potpuno suprotno uradili tipa isli sa tilmom u parfimeriju da kupe parfem za dan zaljubljenih

Ne znam dal im je ovo bio pilot ili vec imaju ugovor, ako je pilot vrv ih necemo vise gledati...

2. Rasni lajv je bilo valjda to i jeste problem

3. imali su oni verovatno koncept da izbacaju nekih dnevnjak fora i slicno nego ih je djani paralizovao jer je bio pijan ko kurac, nisu znali kako da se postave....mislim ovaj prica kao nokia 3310 nesto ovaj ih pita jese jebete vas dvojica jeste u vezi drka onog debelog i sl..lol

edit sto kaze fender: Лолололо

4. problem je sto niko od njih zapravo i nije taj alfa muzijak u zivotu, nego sve sto rade rade po nekim stereotipima kako oni zamisljaju da bi jedan alfa muzijak morao da se ponasa, a to je po njima arghhh kafana sa kariranim stoljnacima, vinjak, jedem zivo meso i nosim potkosulju...i za sve ostalo i sto pokusavaju da se predstave oni ustvari samo pretpostavljaju kako bi to trtebalo da izgleda jer su jebeni moljci najobicniji....da se ponasaju prirodno mozda bi i bilo nesto ovako ovo sto pokusavaju da ispadnu mega jebaci i alfa muzijaci, a zapravo nisu to, izgleda kao kad izadjes na neki ispit koji nisi dovoljno spremio pa malo nesto krenes kao, pa zakucas, pa ne znas kako i gde da se izvuces

5. sta mislis o ovome pezose sto sam ja napisao u postu iznad

6. Obrisali status sa tarzanije gde se "tvrđa" ekipa ograđuje od emisije.

7. Pa to i kazem brt ako imas neki koncept mora neko da se pomiri sa tim da ce biti neduhoviti lik koji upravlja spikom i namesta fore ostalima ne mogu svi da sede i cekaju da neko nesto kaze pa da se nadovezu nekom upadicom hahahaha ludnica

Ja kapiram da npr da smo ti i ja sedeli gajbi i razgovarali(ne za tv nego ovako da pricamo o necemu nebitno o cemu tipa ker vs vepar eto) i da su bili prisutni da bi bacali skeceve neke na nasu spiku neke bi uboli neke ne bi ovako su delovali ko onaj jadnik iz tv corbe sto se iz petnih zila trudi da bude duhovit. Mislim da ce vise ceniti andriju milosevica i milana kalinica sada

8. Dvojica pričaju, ostala četvorica sede u pozadini, smaraju se i drkaju mobilne.
    Zajebali su se momci u proceni, nemaju iskustva sa lajvom.
    Fejl je smešan zato to su ušli tolko prepotentno u priču "pazite sad kmetovi kako ćemo da iskidamo i ovo" i tako neke pompezne najave i naslov emisije, a onda se pogubili kao telad.
    S vremenom i iskustvom mogu da se povade. Možda...

9. ne znam Izi, jos nisam odgledo emisiju samo neke isecke...al verujem da ih je djani kocio hahah jer ne mozes ga kontrolisati u onakvom stanju, pa onda i to sto smisle da kazu kao ne moze da prodje jer se on prebaci garant na nesto sto mu tad padne na pamet.

a koliko su nekreativni sam skontao ne u dnevnjaku, nego jos onda kad su prvi put bili kao live na jutjubu gde su se skupili svi u nekom stanu cela ekipa i kao tu se opusteno zajebavali i sprdali kao kako se inace druze...iskreno mnogo zanimljivije je kad komsija i komsinica dodju kod mojih kuci pa pricaju neke price o komsiluku, toliko su bili usiljeni i na silu pokusavali da sve bude smesno sta kazu

a sto se tice tog voditelja, to je boskic u drzavnom poslu koji ima najmanje fora i ''najdosadniji'' je ali bez njega ne bi bili ni 30% od ovoga sad jer svi fazoni idu bukvalno preko njegove grbace

10. Koliko je trajalo ovo znojenje od emisije?

11. a sto se tice tog voditelja, to je boskic u drzavnom poslu koji ima najmanje fora i ''najdosadniji'' je ali bez njega ne bi bili ni 30% od ovoga sad jer svi fazoni idu bukvalno preko njegove grbace

Pa upravo to sam rekao samo sto se eto nisam setio boskica, neko mora da se pomiri sa time da nece biti loodak nego da im namesta spiku neku. Dve opcije postoje ili ova vec navedena ili da prozivaju jedan drugog.

Edit: meni je dnevnjak doduse bio totalno nezanimljiv nisam ni gledao te klipove kad udjem na tarzaniju ako vidim dnevnjak bukvalno ni ne pustam klip(pustio sam par puta mislio sam da ce ona picka da pokaze dupe malo al kurac i odustao)

12. Sta je pisalo u "ogradjivanju tvrdjeg dela"?

Inace, zamislite da najdaunovskija glavica sa vukajlije radi emisiju ovog tipa i sa djanijem kao gostom sve isto, sta mislite da li bi bili gori? Sumnjam.

Mislim znalo se od pocetka da oni nisu nikakve hardkor glavice ali bas ovako jadno ... ispade frenki genije sto nije hteo da ucestvuje u ovom (ako nije gledao sam samo onaj jedan snimak njega nema tu)

13. ma od dnjevnjaka,ne od tebe,hahah smiri se br

14. Ma pretpostavio sam al svejedno nisam razumeo

15. da bi ljudi mešto onako napravili moraju biti glupi. jebeno četvrtina emisije u nekoj neprijatnoj tišini, niko ni da bekne svi čekaju da neko drugi nešto kaže, i onda svi ćute znoje se a đani degenko jede govna. totalno neisplanirano, onaj gmaz krene nešto da jede govna, valjda neki skeč da izvede poče da seče ono meso ne zna ni šta da kaže, ovi mu na kraju odneše meso da se ne brukaju jer je i on pijan. al je opet sve bruka, jadno. ne na foru ahahaha oni pijani sprdaju se boli ih kurac za sve nego sve na silu trude se a ne znaju ni šta ni kako. i opet napomenuti tišinu neprijatnu, govore tunjavo ne čuju se bukvalno neki debil staje ispred kamere dok oni često gledaju u kameru koja ih ne snima. sve tunjavo i jadno, andrija i anđelka kakvi god bili je bar profesionalno urađano i kamera i zvuk i gluma, ovi ko osnovci u predstavi se pogubili

16. i ona fora sa nokijom, krenu kao nešto pa se pogube jedan čeka da drugi krene, ovaj drugi čeka njega, nisu ni tekst pripremili onaj neće pivo da im donese pa odustanu. i maratonci trče počasni krug kako bi završili film, oni ćute tunjavci ne znaju šta da kažu, tužno i jadno. treba ih sterilisati i platćati mesečno samo da ovo ne pokušavaju

17. nikad u životu nisam pljuvao po nečemu kao sad jer je ovo zaista prejadno, sva sreća pa sam samo deo gledao

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.