Дневњак

1. реко хугочавез да ће бити избачено данас саопштење

2. Nije da mislim da je to što sam ja radio na Tarzaniji bila neka umetnost ali ma kolko da je uglavnom bilo arogantno proseravanje, bilo je i dobrih momenata, a i to što je bilo aroganto proseravanje je za ovo renesansa

3. Znaci imas sa jedne strane njih 6-7 koji se "bave" humorom i spremaju se za ovo odredjeno vreme a sa druge strane pijanog i izdrogiranog debeljanera sa kosova sa telecom glavom i epilog bude da nesto sto je debeljaneru u momentu palo na pamet jer je razmisljao o ko zna cemu zaseni visednevni(nedeljni) rad sedmorice ljudi

4. eno ono npr kad onaj ćelavi razbije flašu o miki mileta pa se oni kao tš tš, tu nikakav lajv nije kriv, nikakav đani, to je skriptovana forica koju su pregledali, dali zeleno svetlo.

5. a o elementu toga da se od đanija, koji je očigledno ok čovek u duši, pravi majmun, neću ni da počinjem

6. ovoe bio zenit dnevnjak emisije, vjerujte mi

7. Kakav mirotvorac brate sta pricas to ja sam hteo sinoc da ih zovem da ih mazem govnima nego mi niko broj nije dao kerina sam ja nego eto komentarisemo samo

8. a tu si kao objektivan nešto i drž ne daj :)

9. A kad su to majmunisali djanija ja to nisam izvalio gledao sam sas posle jbg

10. pa to je duh cele emisije, možda nigde konkretno baš onako, ja sma pogledao samo par fragmenata, al iz aviona se vidi da je doveden da bude mečka koja igra

11. Pa jebem im mater onda onakvog brata da drkaju, bukvalno jedina pozitivna stvar koja se sinoc izrodila je sto je djani dokazao kolika je bratina

A objektivan sam uvek, nebitno o kome se radilo jbg JA NE MISLIM SRCEM VEC MOZGOM

12. https://youtu.be/41mqTSxLqTc?t=31
    EDIT : 0:30
    kako bih ga šakom nabio dok ovo izgovara

13. Nisu ovi likovi dovoljno dobri glumci da iznesu komiku live. Čak je i u Dnevnjaku to bilo preočigledno kod nekih, iako je bilo par dobrih skečeva.

Još kad na to dodaš da možda nisu duhoviti, makar ne toliko da mogu da improvizuju, dobiješ transferčinu kakva je emitovana sinoć.

Imam iskustva sa živim nastupima i onaj trenutak kada prođe špica/džingl i znaš da gleda odjednom uživo masa ljudi, usereš se živ i IQ ti opadne -20 u startu. Treba jako dobro da počneš nekom siguricom da taj početni zent koriguješ, da se ne bi desilo da omaneš i onda toneš sve dublje i dublje, zapetljavajući se. Ovde je neko primetio da se to desilo - prva fora propala, odmah više tišine, tihe panike. Očaj.

Precenili su se momci, nisu za ovo i to je to.

EDIT: I da, drkanje gosta kao osnova programa je fejlčina u startu.

14. Hahaha koja transferčina, pa kapiram da su ga pitali Đani kad će novi album, kako sebe vidiš kroz par godina i sl. bilo manji transfer od ovoga

15. ili da budeš opušten kul lik koji će spontano da kreira ovakvu emisiju u lajvu, možda uz neki generalni predplan...a ako nisi da ne pokušavaš ovo. Ali to je mnogo tražiti jbg, ljudi hoće da budu zvezde.

16. jel neko misli da je Malnar imao jebene fore spremne haha

17. Kao, Malnar u sedam uveče, preslišava se fore koje planira da pita Ciga pred ogledalom

18. malnar je napravio jednu od najboljih anti-emisija na balkanu, krajnje mi je i bezvezno da se ovde pominje kamoli da se pravi neka paralela između dvije navedene

19. A najjače je što su im puna usta Đanija uvek, a čovek krene da peva nešto svoje, niko ne zna da ga isprati, onaj crnogorac šatro složi neku facu jer je video da ljudi tako slože facu u kafani kad ih pesma dirne hahahah
    svi su u nekom tom fazonu, ček kako se ono ponaša normalan čovek u ovakvim situacijama, potpuno neiskusni i nezanimljivi likovi

20. tj. on je bio idejni tvorac, a nosioci noćne moru su bili svi ljudi koji su se pojavljivali, pa bogtejebo, rodman se pojavio u toj emisiji EJ niko nikoga ne razumije ali ljudi umiru

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.